Obavijesti

Show

Komentari 44

Pamela shrvana nakon prekida: 'Lagao me godinama i ozlijedio'

Pamela shrvana nakon prekida: 'Lagao me godinama i ozlijedio'
6

Anderson tvrdi kako je isprva planirala šutjeti, ali ipak je pokazala mailove koje je razmijenila s Ramijevom bivšom Sidonie Biémont, s kojom nogometaš Marseillea ima trogodišnje blizance Zayna i Madija

VIDEO

Nakon što je saznala za nogometašev navodni dvostruki život, Pamela je bivšeg dečka Adila Ramija nazvala sociopatom i čudovištem, a na društvenim mrežama i dalje vrlo otvoreno govori o tome kako je povrijeđena, ali i pikanterijama iz zajedničkog života te Ramijevim manipulacijama. 

Pamela javno rekla da je dečko vara: On je sociopat, čudovište!
Pamela javno rekla da je dečko vara: On je sociopat, čudovište!

Anderson tvrdi kako je isprva planirala šutjeti, ali ipak je pokazala mailove koje je razmijenila s Ramijevom bivšom Sidonie Biémont, s kojom nogometaš Marseillea ima trogodišnje blizance Zayna i Madija. 

Pamela se javila Sidonie kako bi razmijenile iskustva te postale prijateljice. Pisala joj je kako joj je Rami prilikom jedne svađe 'zgnječio obje ruke' i 'vukao je okolo za kosu'. Biémont je pak glumici i aktivistici rekla kako su ona i Rami nastavili vezu i nakon službenog prekida, a Rami je njoj govorio da je romansa s Pamelom samo za publicitet. 

Biémont i Rami službeno su prekinuli 2017., kad je on počeo izlaziti s Pamelom. Njegova bivša tvrdi kako joj je nogometaš rekao da su on i Pamela samo prijatelji te da ne žive zajedno. 

- Živjela sam s Adilom više od dvije godine, nikad nisam upoznala muškarca poput njega. U šoku sam. Žao mi je zbog tebe i vaših sinova. Ostavljam ga, ovaj put zauvijek. Previše mi je. Pokušala sam otići 10 puta, ali on me uvijek pronađe i preklinje da ga primim natrag - napisala je Pamela, koja je bivšeg optužila za nasilje i manipuliranje. 

Monaco Grand Prix - Friday - Circuit of Monte Carlo

Nogometaš kaže da su Pameline tvrdnje o varanju netočne. 

- Ni u kojem slučaju ne vodim dvostruki život, jednostavno sam vezan i naklonjen očuvanju trajnog odnosa sa svojom djecom i njihovom majkom Sidonie koju duboko poštujem. To je trebalo biti transparentno u našim odnosima. Pretpostavljam. Bio sam i ostat ću vjeran svojim vrijednostima i uvjerenjima koja su izražena u mojoj predanosti i podršci udruzi Solidarite femmees, koja je uvijek tako jaka. Ponosan sam što sam sudjelovao u njihovoj velikoj i lijepoj kampanji koja je pokazala izniman rad udruge i njezinih članova. Želim mir i diskreciju našim obiteljima i prijateljima, čak i ako me boli i povrijeđen sam. Nadam se da razumijete i poštujete to - zaključio je Adil. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...