Obavijesti

Show

Komentari 38

Pamela više nije plavuša: Prvi put u karijeri promijenila imidž

Pamela više nije plavuša: Prvi put u karijeri promijenila imidž
7

Najpoznatija plavuša za potrebe fotografiranja napravila je novi pothvat. Novom bojom kose iznenadile je svoje obožavatelje, koji su na promjenu imali samo pozitivne komentare

Glumica Pamela Anderson (52) uvijek je bila prepoznatljiva po dugoj plavoj kosi. Sada je prvi put tokom svoje karijere promijenila boju kose za potrebe fotografiranja u jednom modnom editorijalu. Na društvenim je mrežama obavila fotografiju na kojoj pozira kao brineta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Njezini su pratitelji pozitivno reagirali na promjenu njezina imidža.

- 'Predivna si', 'Bilo te teško prepoznati na pravu', 'Sviđa mi se tamnija kosa', 'Izgledaš nevjerojatno' - neki su od komentara.

Pamela je nedavno prekinula s bivšim dečkom, nogometašem Adilom Ramijem (33) te ga je nazvala sociopatom i čudovištem. Na društvenim mrežama govorila je otvoreno o tome kako je povrijeđena, ali i pikanterijama iz zajedničkog života te Ramijevim manipulacijama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@Liz rosa #catburglar

A post shared by The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) on

Anderson tvrdi kako je isprva planirala šutjeti, ali ipak je pokazala mailove koje je razmijenila s Ramijevom bivšom Sidonie Biémont, s kojom nogometaš Marseillea ima trogodišnje blizance ZaynaMadija. Pamela se javila Sidonie kako bi razmijenile iskustva te postale prijateljice.

Pisala joj je kako joj je Rami prilikom jedne svađe 'zgnječio obje ruke' i 'vukao je okolo za kosu'. Biémont je pak glumici i aktivistici rekla kako su ona i Rami nastavili vezu i nakon službenog prekida, a Rami je njoj govorio da je romansa s Pamelom samo za publicitet. 

70th Cannes Film Festival 2017, Red Carpet film "120 Beats Per Minute (120 Battements Par Minute)"

- Živjela sam s Adilom više od dvije godine, nikad nisam upoznala muškarca poput njega. U šoku sam. Žao mi je zbog tebe i vaših sinova. Ostavljam ga, ovaj put zauvijek. Previše mi je. Pokušala sam otići deset puta, ali on me uvijek pronađe i preklinje da ga primim natrag - napisala je Pamela, koja je bivšeg optužila za nasilje i manipuliranje.

Nogometaš je na to rekao kako su sve njezine tvrdnje neistinite.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa ...