Obavijesti

Show

Komentari 6

'Pao' je izbor sluge: Anamarija želi izbaciti Kristinu ili Alda

'Pao' je izbor sluge: Anamarija želi izbaciti Kristinu ili Alda
11

Gazdarica Anamarija je Kristinu odabrala za sluškinju jer smatra da se previše miješa, previše priča i previše traži, dok je Aldo farmer kojeg smatra jakom karikom

VIDEO

Gazdarica Anamarija je odlučila koga definitivno želi izbaciti iz farme i to je pokazala odabirom sluge. Kako je izjavila, želi da sluge osjete kako je to biti tamo gdje je ona bila, a za kriterije koji su presudili u odabiru Anamarija ističe: 'Jednog sam odabrala jer je jak, a drugog zato što smatram da previše priča i pametuje'.

Tako je odluka pala da će sluge ovoga tjedna biti Kristina i Aldo.

Kristinu je odabrala jer smatra da se previše miješa, previše priča i previše traži, dok je Aldo farmer za kojega smatra da je jaka karika pa mu uloga sluge neće utjecati na ostanak u kući.

- Oprosti, drag si mi jako, ali smatram da si velika karika ovdje i da ćeš se spasiti - poručila mu je Anamarija.

Premda je rekla kako je zadovoljna odabirom i kako nema loših osjećaja te nakon što su se farmeri počeli dizati od stola uzviknula 'Sad je igra u mojim rukama. To volim. To sam očekivala, to sam i dobila' čini se kako Kristini ipak nije sasvim svejedno.

- Nije tajna da Anamarija od prvog dana ima nekakav pik na mene. Ja imam već nekoliko dana jaku upalu sinusa i ako je zbog toga izvolijevanje papirnatih maramica nešto ekstra, zahtjevna sam do bola - zaključila je Kristina te dodala: 'Izabrala je mene zato što joj ja ne pašem kao osoba, zato što sam superiornija od nje u podosta stvari i to je jasno k'o dan'.

Za razliku od nje, Aldo nije imao nikakvih pogovora. 

- Ja mislim da je ona izabrala pošteno. Svi na svoj način daju veliku korist na Farmi - kazao je.

- To sam i očekivao od nje da će ona tako taktizirati. Mudrica je ta. Nema ona fakulteta, ali ima  s ceste fakulteta - komentirao je Roman Anamarijin odabir slugi.

Nakon što su farmeri dobili nove sluge, nastavili su sa svojim radnim zadacima, ali i neke strasti su se uzburkale. Jedna je od njih je bila i prepiranje upravo između Anamarije i Kristine. 

- Kad bi se ja tebi krenula ulizivati morala bih otići jako puno nivoa ispod, ali ti nikad nećeš moći doći na moj - zaključila je Kristina i otišla prati suđe.

Ivica je zaključio kako mu je super što je Anamarija Gazdarica jer će kako kaže, sada pasti dosta maski te priznao da je i on sam sugerirao Mariji da nju odabere.

Zadovoljan je i Josip za kojega je većina farmera mislila da će biti odabran za slugu obzirom na konflikte koje su on i Anamarija imali prvoga tjedna. 

- Mislim da će to sve proći dobro jer ćemo mi raditi isto što smo i radili bez obzira je li ona Gazdarica ili netko drugi - rekao je Josip dok je Anna zaključila: 'Zadovoljna sam što je izabrana Anamarija zato što će se sada vidjeti kakva je ona ustvari. Da li ona može podnijeti taj teret ili ne može, a ja mislim da može. Anamarija bi mogla imati liderske osobine, samo što je ona malo zaigrana i funkcionira na taj način ako si ti s njom dobar, onda će prema tebi biti dobra. Znači ona je dobra u duši, a ako se ti njoj zamjeriš, ona će biti jako zločesta'.

Nakon što je podijelila sve zadatke farmerima, Gazdarica ih je odlučila malo i nasmijati pa je u donjem rublju paradirala po kući i senzualno se izvijala po stolu.

- Njezina je uloga tu da uzburka sve, a ne da dijeli poslove - rekao je Ivica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić
Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala