Show

Komentari 412

Pao joj prihod: Severina tražila i dobila minimalac od države...

Pao joj prihod: Severina tražila i dobila minimalac od države...

Poslodavci će za ožujak dobiti, ili su već dobili, 3250 kuna za svakog prijavljenog radnika. Nije poznato je li još koja estradna zvijezda osim Severine potražila novčanu pomoć...

U ponedjeljak bi se trebala objaviti lista tvrtki koje su tražile isplatu minimalca. Konačna lista broji 87.000 tvrtki, obrtnika i samostalnih profesija za približno 470.000 zaposlenika. Kako doznaje Večernji list, na popisu se nalazi i Severina (48), koja se vodi kao samostalna profesija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pjevačici je prihod pao za više od 20 posto. Tražila je pomoć države za isplatu plaće i zadovoljila osnovni uvjet za državnu potporu. 

Nije poznato je li još koja estradna zvijezda potražila novčanu pomoć, ali Hrvatska ima oko 20.000 ljudi koji su se registrirali kao porezni obveznici u samostalnim profesijama pa ta mogućnost nije isključena. 

Poslodavci će za ožujak dobiti, ili su već dobili, 3250 kuna za svakog prijavljenog radnika. Nakon zaključenja liste za ožujak, stiglo je još 5000 novih zahtjeva onih koji se u tu mjeru uključuju od travnja, kad se potpora povećava na 4000 kuna, uvećano za doprinose. 

Najčitaniji članci