Obavijesti

Show

Komentari 60

Paparazzi opsjedaju Meghaninu majku: 'Daleko je od raskoši...'

Paparazzi opsjedaju Meghaninu majku: 'Daleko je od raskoši...'
7

VRATILA SE STAROM ŽIVOTU Iako su neki britanski mediji pisali da će ostati u Velikoj Britaniji da pomogne Meghan da se prilagodi bračnom životu, Doria je požurila kući u Los Angeles

VIDEO

Moja mama je pažljiva i brižna, a oduvijek je bila slobodnog duha. Ima dreadlockse i pirsing u nosu. Baš je istrčala maraton u Los Angelesu, opisala je Meghan Markle (36) svoju majku prošle godine u intervjuu za magazin Glamour. Socijalna radnica Doria Ragland (61) vratila se svom uobičajenom životu u Los Angelesu nakon što je tjedan dana provela u Londonu zbog kćerinog kraljevskog vjenčanja. Sada svaki njezin korak prate paparazzi, a američki mediji su se raspisali kako je njezin stil 'daleko od kraljevske raskoši'. 

*EXCLUSIVE* Meghan Markle

Iako su neki britanski mediji pisali da će ostati u Velikoj Britaniji da pomogne Meghan da se prilagodi bračnom životu, Doria je požurila kući.

*EXCLUSIVE* Meghan Markle

Socijalna radnica radi i kao instruktorica joge i njezina kći je svojedobno rekla kako ju je s vježbanjem upoznala kada je bila dijete te joj je to 'u krvi'.

Medeni mjesec: Meghan i Harry idu u kanadski nacionalni park?
Medeni mjesec: Meghan i Harry idu u kanadski nacionalni park?
Meghan Markle and Doria Ragland arrive at Cliveden House Hotel

Doria je jedina članica Meghanine obitelji koja nije u javnosti komentirala njezin život i vezu s princem Harryjem (33). Prije kraljevskog vjenčanja američki su mediji tvrdili da će socijalna radnica dati intervju voditeljici Oprah Winfrey (64), no to se pokazalo netočnim. 

- Zajedno se dobro zabavljamo, a istodobno nalazim toliko utjehe u njezinoj potpori. Naš odnos je baš kao između dvije najbolje prijateljice - rekla je Meghan za majku. Doria se svidjela i kraljici Elizabeti II. (92), kako tvrdi izvor blizak kraljevskoj obitelji, te je komentirala kako je Meghanina majka ugodna, smirena i pribrana. Doria je smirivala kćer u trenucima kada su ju njezin otac Thomas Markle (73) te polusestra, spisateljica Samantha Grant (52) i polubrat Thomas Markle Jr. (51) sramotili pred cijelim svijetom. 

Meghan Markle

- Meghan je plitka, uobražena žena koja će napraviti sprdačinu od obiteljskog, kraljevskog nasljeđa - isticao je njezin polubrat nekoliko tjedana prije vjenčanja i poručio princu Harryu da otkaže sve dok još može. Doria je ugodno iznenadila modne kritičare obukavši za kćerinu svadbu svijetlozelenu kreaciju dizajnerskog brenda Oscara de la Rente, a fanovi su komentirali da se odlično uklopila u kraljevsku obitelj kao i njezina kći.

VIDI OVO: 7 najglupljih razloga za prekid

Buckingham Palace garden party

Bivša glumica je nakon rastave roditelja živjela s mamom, ali je redovito viđala oca Thomasa. Meghan je svojedobno rekla da joj je majka dala nadimak Cvijet te da ju je inspirirala da se počne baviti dobrotvornim radom.

The wedding of Prince Harry and Meghan Markle

- Za Dan zahvalnosti smo kupovale purice za skloništa za beskućnike, dostavljale obroke za pacijente u hospicijama, donirale smo svaki novčić viška, a dijelile smo s onima manje sretnima i zagrljaje i osmijehe - istaknula je svojedobno Markle. Prilikom prvog zajedničkog intervjua Meghan i Harryja za BBC prošle godine, princ je rekao kako je majka njegove tada još zaručnice nevjerojatna. 

Meghan je dobila kraljevski grb: Kraljica ga pomno dizajnirala
Meghan je dobila kraljevski grb: Kraljica ga pomno dizajnirala
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...