Show

Komentari 19

Paparazzi ulovili Jennifer kako dira novog dečka za međunožje

Paparazzi ulovili Jennifer kako dira novog dečka za međunožje

Zajedno su pola godine i stvari su poprilično ozbiljne među njima. Ona izvlači najbolje iz njega i on je sretniji no ikada. To je jedna zdrava i normalna veza, rekao je prijatelj novopečenog para

Glumica Jennifer Garner (46), bivša supruga Bena Afflecka (46), u vezi je s poduzetnikom Johnom Millerom (40), a nedavno su ih paparazzi 'ulovili' u zajedničkom shoppingu u Los Angelesu. Glumica se nije više mogla suzdržavati, pa je, unatoč brojnim prolaznicima, uhvatila novog dečka za međunožje. Čini se kako Johnu to ipak nije smetalo, budući da se zadovoljno smješkao. 

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Jennifer Garner gets very flirty on a date night with John Miller

Jennifer je protekle tri godine prolazila kroz teški razvod s Affleckom, a istovremeno je htjela ostati u prijateljskim odnosima s njim jer zajedno imaju djecu Violet, Samuela i Seraphinu. Pomagala je Benu da se odvikne od alkohola i droge te se usredotočila na odgoj djece i posao.

The 85th Academy Awards - Arrivals - Los Angeles

Ipak, u svom tom zlu pronašla je i vremena za ljubav, budući da je s Millerom u vezi oko osam mjeseci. 

- Zajedno su pola godine i stvari su poprilično ozbiljne među njima. Ona izvlači najbolje iz njega i on je sretniji no ikada. To je jedna zdrava i normalna veza - rekao je prijatelj novopečenog para. 

2018 Vanity Fair Oscar Party - Arrivals - Beverly Hills

John je bio u braku s Caroline Campbell (39) s kojom ima sina i kćer, ali im je odnos prestao funkcionirati 2015. Caroline je istaknuta glazbenica, a prošlog ljeta zasvirala je sa Stjepanom Hauserom (32). 

'NEOPISIVO PODSJEĆA NA POKOJNU PRINCEZU': Meghan još jednom izazvala divljenje čitave javnosti