Obavijesti

Show

Komentari 63

Kitesurfingom u smrt: Ovo je posljednji video srpskog repera

Kitesurfingom u smrt: Ovo je posljednji video srpskog repera
6

Doslovno u roku od 10 sekundi vidjeli smo kako vjetar diže čovjeka i onda ga udara u vodu. Bio je to ozbiljan pad, rekao je Vladimir Polča koji je vidio nesreću Dalibora Andonova Grua

Srbijanski reper Dalibor Andonov Gru poginuo je u ponedjeljak poslijepodne u Zemunu tijekom kitesurfinga, a na društvenim mrežama pojavio se video repera za kojeg mnogi misle da je posljednji.

- Mislim da sam, sasvim slučajno, snimio pokojnog Grua kako vozi kite na Dunavu kod Zemuna - piše u opisu videa objavljenog na Facebooku. 

Ispod snimke nizali su se komentari njegovih obožavatelja koji ne vjeruju da Grua više nema. Gru je, kako piše Alo.rs, cijelog dana pokušavao okupiti društvo da idu na paraglajding. Ipak, vrijeme nije bilo pogodno za to.

- Supruga i ja smo plovili zbog valova jer volimo ekstremnije vremenske uvjete. Oko tri sata puhao je jak vjetar pa je vrijeme za plovidbu bilo idealno. Ispred nas na 150 do 200 metara vidjeli smo paraglajder i crveni gumeni čamac. Odjednom, sa strane Pupunovog mosta puhnuo je snažan sjeverni vjetar. Doslovno u roku od 10 sekundi vidjeli smo kako vjetar diže čovjeka i onda ga udara u vodu. Bio je to ozbiljan pad, izgledalo je kao da je automobil s visine pao u vodu jednom, uzletio pa pao još jednom - ispričao je Vladimir Polča, vlasnik privatnog broda, za Avaz.ba

Podsjetimo se, reper je stradao oko 15.20 sati, a kad su ga prijatelji izvukli iz vode, za njega više nije bilo spasa. 

Gru je bio u braku s Danicom, s kojom ima dva sina - Vuka i Relju. Danica je putem medija saznala da joj je suprug poginuo, odnosno kad je njezina prijateljica ju upitala vezano za to. Reperovim sinovima je tužnu vijest rekao školski psiholog u školi.