Obavijesti

Show

Komentari 25

Paraminski: 'U Americi si s 40 star. Opsjednuti su izgledom...'

Paraminski: 'U Americi si s 40 star. Opsjednuti su izgledom...'
4

Drugačije je u smislu da moraš ići na puno audicija, moraš proći jako puno odbijanja i jako puno čekanja dok ovdje zapravo radiš svoj posao, usporedila je Leona glumu u Americi i Hrvatskoj

VIDEO

Glumica Leona Paraminski (40) u Americi živi već četiri godine, ali se proteklih nekoliko tjedana zbog poslovnih obaveza vratila kući. Boravila je u Hrvatskoj i Srbiji, u kojoj je proteklog vikenda bila na premijeri druge sezone hit ostvarenja scenarista Dragana Bjelogrlića (56), serije 'Senke nad Balkanom', u kojoj igra Mariju Oršić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:19

- Drugačije je u smislu da moraš ići na puno audicija, moraš proći jako puno odbijanja i jako puno čekanja dok ovdje zapravo radiš svoj posao. Ovdje sam radila u kazalištu, snimala sam serije, filmove, reklame. Nisam stala, a ondje čekam i tako zapravo patim kao glumac - rekla je Leona za Exkluziv o životu u Americi.

Jurica Galoić/PIXSELL

Leona predaje na prestižnom američkom koledžu. Kaže kako je mislila da je gluma njezin poziv, što u suštini i je, ali joj edukacija ide dobro. Međutim, kaže kako joj nije uvijek lako.

- Jedna od studentica zakasnila mi je na sat. Naravno, ja sam joj prigovorila i rekla da ne može tako kasniti te da se više ne mora pojaviti na satu. Ona mi je tada rekla da se osjeća jako uvrijeđeno - ispričala je Leona. 

Glumica se prisjetila karipskog vjenčanja uz tajne fotografije...
Glumica se prisjetila karipskog vjenčanja uz tajne fotografije...

Osvrnula se i na to kako u Kaliforniji ima puno ljudi opterećenih izgledom te se svi zdravo hrane i vježbaju. Kaže kako paze na sebe i paze kako izgledaju, naročito Hollywood i holivudska industrija. 

- Jako je bitno kako izgledaš i koliko si star. Opsjednuti su. Kod njih si s 40 zapravo stara baba. Mene zovu da glumim mamu jer vide da imam 40 i onda dođem pa shvate da ne mogu igrati mamu koja ima djecu staru 25 godina. Događa se to - pojasnila je Leona. 

Prije sedam godina udala se za Tina Komljenovića (38).  Vjenčali su se na Karibima i odmah ostali na medenom mjesecu. Imali su malenu intimnu svadbu bez pratnje. S Tinom se, među ostalim, kaže, naučila strpljenju. Kod muškarca joj je najvažnije ono što je našla u suprugu. Zagrebačka glumica je dobila brojne pohvale američkih kritičara koji su je nazvali gracioznom i izvanrednom.

- Razumijevanje je zaista najvažnije. Da netko za tebe ima strpljenja, jer od tuda zapravo sve kreće - otkrila je Leona.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

16:11

 

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu