Show

Komentari 0

Paris Hilton: 'Nerazdvojni smo, brak je jedno sjajno iskustvo'

Paris Hilton: 'Nerazdvojni smo, brak je jedno sjajno iskustvo'

Paris se udala krajem prošle godine za Cartera Reuma. Sada je otkrila kako se osjeća kao supruga i što joj je se najviše svidjelo na njenom vjenčanju

Reality zvijezda Paris Hilton (40) udala se krajem prošle godine za Cartera Reuma (40) nakon dvije godine veze. Nakon luksuznog vjenčanja u domu njezine obitelji na Bel Airu i medenog mjeseca, otkrila je kako se osjeća u novom poglavlju života. A osvrnula se i na poseban dan u svom životu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Brak je jedno sjajno novo poglavlje za oboje. Posljednje dvije godine postali smo nerazdvojni i tako bliski pa se još od tada osjećamo kao da smo u braku. Sada sam još i uzbuđenija zbog toga što ćemo zajedno osnovati i obitelj - izjavila je Paris za strane medije.

Hilton svog novopečenog supruga smatra najboljim prijateljem uz kojeg može sigurnije rasti.

- On je moj najbolji prijatelj pa se osjećam sigurnije dok rastemo zajedno - nadodala je.

Najposebniji trenutak tijekom ceremonije bio je, kaže, izgovaranje zavjeta. 

- Posebno mi se svidio trenutak kada sam odstupila od onoga što sam napisala u svojim zavjetima. Ono što sam izgovorila iskreno iz srca. Bio je to tako čist trenutak kada sam sasvim iskreno progovorila o našoj ljubavnoj priči - izjavila je pa nadodala:

- Vidjeti svoga muža kako plače pred oltarom, učinilo me ponosnom na našu zajedničku ljubav. Toliko sigurnom da sam zauvijek odabrala onu pravu - dodala je.

 Hilton dodaje da je bilo još nekoliko 'čarobnih' trenutaka, među kojima su nastupi Demi Lovato, Kim Petras, Diplo i Macy Gray, kao i flash mob koji je organizirao njezin suprug.

- Bilo je to takvo iznenađenje. Uzeo je nekoliko sati plesa kako bi se pripremio za to - izjavila je.

Podsjetimo, među gostima na vjenčanju bili su Kim Kardashian, Nicole Richie i Paula Abdul koja je u jednom trenutku zapjevala, a Parisina mama Kathy zaplesala. 

Najčitaniji članci