Show

Komentari 4

Paris Hilton organizirala doček u metaversu: 'Nudim iskustvo koje u stvarnosti ne postoji'

Paris Hilton organizirala doček u metaversu: 'Nudim iskustvo koje u stvarnosti ne postoji'

Paris je odlučila nastupati kao DJ, ali ovoga puta bit će to na njezinom virtualnom otoku. Pridružila se skupini slavnih osoba i brendova koji žure prihvatiti metaverse, širok pojam koji se odnosi na postojani virtualni svijet.

Američka televizijska zvijezda Paris Hilton (40) je stvorila otok u online virtualnom svijetu, nazvan 'Paris World', gdje posjetitelji mogu istraživati digitalne replike njenog imanja na Beverly Hillsu i njegove kuće za pse. 

- Za mene je metaverzum negdje gdje možete učiniti sve što možete učiniti u stvarnom životu u digitalnom svijetu, ali ovo što nudim ne mogu svi dobiti u iskusiti u stvarnom svijetu - izjavila je Paris.

POGLEDAJTE VIDEO:

U 'Paris World' može se šetati šetalištem inspiriranim neonskim karnevalskim vjenčanjem koje su ona i suprug Carter Reum ugostili ranije ove godine u pristaništu Santa Monica u Kaliforniji, a može se i istražite otok u luksuznom sportskom automobilu ili Sunray jahti.

Paris zaradi čak milijun dolara po noći radeći kao slavna DJ-ica, zabavljajući partijanere u klubovima u Kini, Dubaiju i na španjolskom otoku Ibizi. Ove novogodišnje noći svirat će na njezinom virtualnom otoku.

POGLEDAJTE NOVOGODIŠNJI KONCERT LIDIJE BAČIĆ I PRIJATELJA:

Pridružila se skupini slavnih osoba i brendova koji žure prihvatiti metaverse, širok pojam koji se odnosi na postojani virtualni svijet.

The Streamy Awards 2019 in Beverly Hills

Mark Zuckerberg (37) popularizirao je pojam jer je ove godine preimenovao Facebook u Metaverse kako bi naglasio središnju ulogu metaverzuma u budućnosti tvrtke.

Najčitaniji članci