Show

Komentari 18

Paris ima svoj kulinarski show: Pomaže joj čivava u Chanelu...

Paris ima svoj kulinarski show: Pomaže joj čivava u Chanelu...

Otkako znam za sebe, sjećam se da sam dane provodila za kuhinjskim pultom, otkrila je bogata nasljednica dok joj je pomoć u kuhinji pružala malena crna čivava koja je prigodno bila odjevena u Chanel pregaču

Pokušala je biti pjevačica, glumica, okušala se i kao poduzetnica te reality zvijezda, a sada Paris Hilton (38) ima novi biznis - pokrenula je vlastiti kulinarski show.

Ovog tjedna na njezinom službenom YouTube profilu premijerno je prikazana emisija 'Cooking with Paris' u kojoj je demonstrirala sve skrivene kulinarske 'sposobnosti'.

- Otkako znam za sebe, sjećam se da sam dane provodila za kuhinjskim pultom, gledajući moju majku Kathy kako kuha - otkrila je Paris dok joj je pomoć u kuhinji pružala malena crna čivava koja je prigodno bila odjevena u Chanel pregaču.

No, kako je spomenuta emisija odmicala, postalo je jasno da se bogata nasljednica ne snalazi baš najbolje u kuhinji. U jednom trenutku odlučila je gledateljima pokazati način na koji pravi, kako sama kaže, svoje slavne lazanje, a uskoro je postalo jasno da su slavne zbog načina pripreme.

Budući da na raspolaganju nije imala unaprijed usitnjeni sir, mozzarellu koju je dodala lazanjama smrvila je rukama pritom noseći crne kožne rukavice kako bi se što manje zaprljala.

Naravno, cijelo vrijeme ima savršenu frizuru i šminku i daje savjete o tome kako je najbolje kupiti tijesto za lazanje koje se ne mora prethodno kuhati, kako treba kupiti već naribanu mozzarellu i što učiniti ako slučajno stavite previše ulja ili soli u jelo koje pripremate.

- Ovdje imam luk i češnjak koji bih trebala narezati, ali osjećam da moje lazanje ne trebaju imati luk i češnjak u sebi - zaključila je Paris na samom kraju.

Ako je suditi po viđenom, nove epizode donijeti će mnogo nestašluka u kuhinji pa jedino preostaje strpljivo čekati idući nastavak.

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA: 

Najčitaniji članci