Obavijesti

Show

Komentari 0

Party F.A.M.E. ne propustite u subotu samo u Aquariusu!

Party F.A.M.E. ne propustite u subotu samo u Aquariusu!
2

F.A.M.E. je jedinstven, a kao takav pruža i jedinstven doživljaj te podsjeća i Vas na to da ste upravo i Vi jedinstveni. Dobrodošli na "Fucking.Amazing.Music.Event"!

VIDEO

Klub Aquarius ponosno predstavlja noć glamura, slave, uspjeha, popularnosti, lagodnog života pa čak i hedonizma, a sve to naći će se na repertoaru jednog nightlife brand-a pod nazivom "F.A.M.E.".

F.A.M.E. ili "Fucking.Amazing.Music.Event" održat će se u suradnji s programom Funhouse u klubu Aquarius A2 u subotu, 15. ožujka 2014. s početkom u 23h.

Ono što F.A.M.E. čini posebnim programom njegov je koncept po kojem možemo očekivati samo najbolje od onog što već očekujemo od noćnog izlaska vikendom u kombinaciji s apsolutno neočekivanim, a opet profesionalnim pristupom gostima kao cjelini, ali i kao pojedincima na samom licu mjesta, podiju kluba. Drugim riječima, svaki posjetitelj je dio F.A.M.E.-a, a sam F.A.M.E. se inače koristi kao izraz za mlade, cool, raspoložene i napose originalne osobe.

Ovo nije još jedna u nizu večeri bez identiteta te koja se zaboravlja već sljedećeg dana. F.A.M.E. je jedinstven, a kao takav pruža i jedinstven doživljaj te podsjeća i Vas na to da ste upravo i Vi jedinstveni.

Da sve ne ostane samo na riječima jer one su jeftine, pobrinut će se organizator koji priprema bogate nagrade sretnim posjetiteljima večeri. Vjerojatno je dovoljno reći da je cijeli event pod okriljem generalnog sponzora tj. powered by PUMA EYEWEAR.

Očekujte još iznenađenja jer ovo je večer upravo za njih.. upravo za Vas. Kako je i ranije spomenuto - ovo je večer za sve što očekujete + puno, puno više...

Za glazbeno F.A.M.E. iskustvo tu su 2 DJ-a od čijih svirki ni jedan klupski ili festivalski plesni podij pod krovom ili zvijezdama ne ostaje miran već se bilježe potresi i uzdasi zanosa, euforije i zadovoljstva, a oni su: LOOKA i MATRODA u back to back ili "rame uz rame" DJ setu kroz cijelu noć.

Druge subote u ožujku (15.03.2014.) vrata slave tj. Vaših 5 minuta slave i večeri F.A.M.E u klubu Aquarius A2 otvaraju se od 23h kada počinje program koji traje do samoga jutra.

Dobrodošli na "Fucking.Amazing.Music.Event"!

Ulaz u klub nakon isteka popisa (01.00h) naplaćuje se 30 kn.

Upiti oko ulaznica i V.I.P. rezervacije: 091 36 40 241

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura
CRNA MODNA KOMBINACIJA

Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura

Pjevačica je izabrala crno-bijelu kombinaciju. Nosila je komplet marke Jil Sander, torbicu Jacquemus, no najviše pažnje su dobile njezine cipele