Obavijesti

Show

Komentari 12

'Zauzdala' ga Meghan: Patio je za majkom, fotkao se gol i pio

'Zauzdala' ga Meghan: Patio je za majkom, fotkao se gol i pio
14

Sa samo 16 godina konzumirao je marihuanu, a uz to je volio i popiti koju čašicu više. Kraljevska obitelj ga je poslala u rehabilitacijski centar na odvikavanje gdje je proveo samo jedan dan...

VIDEO

Princ Harry danas slavi 34. rođendan, no kako se očekuje on i Meghan (37), vojvotkinja od Sussexa, proslavit će ga privatno jer nije najavljen ni jedan javni događaj. 

- Hvala svima na lijepim porukama u povodu rođendana vojvode od Sussexa - piše na Twitteru Kensingtonske palače. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you everyone for your lovely messages on The Duke of Sussex’s birthday! #HappyBirthdayHRH 📷PA

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Šesti u redu za tron, Harry je drugi sin princa Charlesa (69) i pokojne princeze Dijane. Njegov brat, princ William (36), drugi je u redu za tron iza Charlesa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
CHRISTENING OF PRINCE HENRY

Gubitak majke s 12 godina, nakon čega je 20 godina emocije držao zatomljenima, imalo je, kako kaže, ozbiljne posljedice na njegov privatni život, ali i posao. 

PRINCESS DIANA WITH PRINCE HARRY - 1987

Princeza Diana preminula je u 37. godini u prometnoj nesreći. Harry je više puta bio na slomu živaca i htio pobjeći od svega. Od 1997. zaredalo se mnogo skandala vezanih za alkohol, partijanje, golišave fotografije...

Meghan Markle slučajno otkrila koji joj je nadimak za Harryja
Meghan Markle slučajno otkrila koji joj je nadimak za Harryja

Osmjeh s lica članovima britanske kraljevske obitelji 'pao je' kada su 2012. u javnost procurile njegove gole fotografije snimljene na privatnoj VIP zabavi u hotelskoj sobi u Las Vegasu. Sve se odigralo tijekom partije 'biljara na skidanje' u kojem su osim Harryjevih prijatelja sudjelovale i djevojke koje su pokupili na recepciji hotela. Na fotografijama koje je snimio netko od sudionika zabave vidi se potpuno goli princ Harry u klinču s jednako tako golim djevojkama.

Sa samo 16 godina konzumirao je marihuanu, a uz to je volio i popiti koju čašicu više. Kraljevska obitelj ga je poslala u rehabilitacijski centar na odvikavanje gdje je proveo samo jedan dan. 

Tri godine kasnije, digao je cijeli svijet na noge kada se na kostimiranoj zabavi pojavio u nacističkoj uniformi. Tada javnost nije znala da je riječ o kostimu pa je nastao skandal o kojemu se očitovao i tadašnji britanski premijer Tony Blair (65).

Prince Harry tour of duty in Afghanistan

Princ Charles potpuno je pobjesnio zbog toga pa ga je 'kaznio': nije se smio micati iz Highgrovea, morao je posjetiti Auschwitz i pogledati film 'Schindlerova lista'. Te su ga godine poslali u vojsku, a Harry je i sam rekao da mu je to bio najbolji bijeg od stalne pažnje javnosti. 

Meghan Markle i princ Harry u listopadu kreću na prvu turneju
Meghan Markle i princ Harry u listopadu kreću na prvu turneju

- Dok sam bio u vojsci nisam bio princ, bio sam samo Harry - objasnio je, a kada je zbog svoje sigurnosti morao napustiti vojsku, bio je ljut. 

Prince Harry tour of duty in Afghanistan

Tijekom noćnog izlaska u Londonu, ispred kluba su ga fotografirali paparazzi. To ga je toliko razljutilo da je napravio scenu i gurnuo reporteru fotoaparat u lice. Slična situacija se dogodila i kasnije, a često je znao i vrijeđati novinare. 

Prije sedam godina je svoju sklonost tulumarenju pokazao i na otoku Hvaru. Godinu dana poslije, najviše pažnje su privukle njegove golišave fotografije kada je bio u Las Vegasu. Nakon toga se vratio u vojsku kao pilot helikoptera Appache. 

Prince Harry tour of duty in Afghanistan

Napokon, prebrodio je tu životnu krizu i okrenuo novu stranicu. Svoj je ugled popravio humanitarnim djelovanjem kao što je rad s veteranima.

- Sada sam ispunjen energijom, sretan i volim humanitarni rad kroz koji upoznajem mnoge ljude i nasmijavam ih - rekao je svojedobno Harry.

Beaufort Polo Club Charity Game - Tetbury

Sposobnost da se približi ljudima naslijedio je od svoje majke, a mnogi govore da je na nju i ovako nestašan. 

- Ljudi vole Harryjevu zafrkanciju i neuglađenost. Mislim da zato ushićeno pratimo njegov život - rekla je svojedobno urednica časopisa 'Majesty Magazine' Ingrid Seward. Princ još uvijek se zna zapetljati pa izjavi u medijima nešto što ne bi trebao. 

Royal visit to Dublin - Day Two

U srpnju 2016., na nagovor prijatelja, otišao je na spoj na slijepo sa tadašnjom američkom televizijskom zvijezdom Meghan Markle (37). Ljubav im je procvjetala, a u svibnju ove godine vjenčali su se u kapeli dvorca Windsor pored Londona.  

VIDI OVO! Zarađuju milijune: Ovo je 5 najplaćenijih manekenki na svijetu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku
Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije