Obavijesti

Show

Komentari 39

Patrick Stewart ipak se vraća u 'Zvjezdane staze' kao kapetan

Patrick Stewart ipak se vraća u 'Zvjezdane staze' kao kapetan
5

Više od 20 godina obožavatelji su se nadali povratku kapetana Jean-Luc Picarda, a taj dan je konačno ovdje. Jedva čekam da iznenadimo ljude te počastimo nove i stare generacije, rekao je Patrick

VIDEO

Iako je glumac Patrick Stewart (78) rekao kako je njegovom vremenu u 'Zvjezdanim stazama' došao kraj, izgleda da će ponovo preuzeti ulogu kapetana Jean-Luc Picarda u novoj seriji 'Zvjezdanih staza', prenosi Variety. 

Točni detalji o ulogama uglavnom se čuvaju od javnosti, ali ipak se saznalo kako će radnja nove serije 'Zvjezdanih staza' pričati o sljedećem poglavlju Picardovog života. To znači da će se radnja odvijati nakon događaja 'Zvjezdane staze: Nova generacija'. 

- Uvijek ću biti vrlo ponosan što sam dio 'Nove generacije', ali kad smo završili, doista sam osjetio da je mojoj ulozi došao kraj - rekao je Stewart koji se ipak odlučio vratiti kao kapetan Picard.

- Više od 20 godina obožavatelji su se nadali povratku kapetana Jean-Luc Picarda, a taj dan je konačno ovdje. Jedva čekam da iznenadimo ljude te počastimo nove i stare generacije - izjavio je Patrick koji je glumio Jean-Luc Picarda u 178 epizoda Zvjezdanih staza u 'Novoj generaciji'. Imala je sedam serija te trajala od 1987. do 1994. godine. 

- Ovo mi je neočekivano, ali i ugodno iznenađenje. Uzbuđen sam jer se opet vraćam kao Jean-Luc Picard  i istražujem nove dimenzije unutar njega. Tražim novi život za njega, kad sam mislio da je život gotov - izjavio je glumac. Nova serija još uvijek nema određeni datum premijere.

VIDI OVO! Ova četiri horoskopska znaka ludo će se zaljubiti ovog ljeta. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin