Obavijesti

Show

Komentari 44

Patrizia je uvijek prezirala žene nogometaša, to nije njen svijet

Patrizia je uvijek prezirala žene nogometaša, to nije njen svijet
5

DOSTA MI JE NOGOMETAŠA! Patrizia je priznala da se u Ivana zaljubila na prvi pogled prije 14 godina. Unatoč lijepim uspomenama podnijela je zahtjev za rastavu

VIDEO

Kad je prije dvije godine potpisao ugovor s engleskim klubom Boltonom i odselio se iz Hamburga, obećao mi je da se naš odnos neće promijeniti, rekla je Patrizia Klasnić (35) njemačkom časopisu Colorful. 

Supruga Ivana Klasnića (31), koja se unatoč transferu nije željela preseliti iz Hamburga, počela je sumnjati da je muž vara. Došavši iznenada u London, u njegovu ormaru pronašla je fotografije, šminku i košulje koje nisu bile njezine. Ivanov brat Josip to nam je demantirao govoreći kako su u stanu bile samo njezine stvari.

- Nakon svega što mi se u životu zbilo, jedina stvar koja me tješi je da gore od ovoga ne može - kaže Patrizia. 

Prisjetila se i koliko se bojala za Ivana kad je morao na transplantaciju bubrega te kad su je lani opljačkali. Dodala je da nikad nije htjela biti žena nogometaša jer ih je prezirala i zaklela se da s njima više neće petljati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- To nikad nije bio moj svijet. Gadile su mi se te žene kojima je jedini cilj u životu imaju li najnoviju torbicu Louis Vuitton. Želim muškarca koji ima radno vrijeme i doma dolazi u pet - rekla je.

Patrizia je priznala da se u Ivana zaljubila na prvi pogled prije 14 godina. Unatoč lijepim uspomenama koje rado ističe, podnijela je zahtjev za rastavu.

Milana i Goran Vlaović ostali su i dalje najbolji prijatelji

Spisateljica Milana Vlaović i bivši nogometaš Goran u kolovozu su objavili da se rastaju nakon 18 godina braka. Kažu da razlog nije preljub nego da su odlučili odvojeno živjeti. I dalje zajedno ljetuju i brinu se o djeci.

Kristini priznao da ju je varao pa se iselio

Manekenka Kristina Bradač (34) s nogometašem Dariom Smojom (31) bila je šest godina u braku. Nakon što joj je priznao nevjeru, Dario se iselio iz njihova stana.

Iako su još u braku, ne žive zajedno tri godine

Marija i Igor Cvitanović objavili su da se rastaju još 2008. godine. Navodno ga je varala s Romanom Majetićem, a on nju s nepoznatim djevojkama. Rastava do danas nije finalizirana.

Prije tri godine varao ju je s nekoliko ljubavnica

Cheryl Cole (27) početkom 2010. podnijela je zahtjev za rastavu braka od nogometaša Ashleya (30). Navodno ju je 2008. godine prevario s nekoliko ljubavnica i prostitutki.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija