Obavijesti

Show

Komentari 29

Paul McCartney oženio se treći put, sretnica je Nancy Shevell

Paul McCartney oženio se treći put, sretnica je Nancy Shevell
12

Glazbenik se vjenčao s Nancy u londonskoj gradskoj vijećnici. Tamo se još 1969. oženio s prvom suprugom Lindom Eastman o kojoj je sad najavio jako dirljiv govor

VIDEO

Nekadašnji član Beatlesa treći put se oženio na dan kad bi John Lennon proslavio 71. rođendan. Sudbonosno da Sir Paul McCartney (69) izrekao je pred tridesetak uzvanika u londonskoj gradskoj vijećnici pred koju je stigao oko 16.30. On i Nancy Shevell (51) izmijenili su prstenje koje je samo za njih dizajnirao draguljar Neil Lane. Prsten koji je Paul dao Nancy izrađen je od platine i dijamanata. .

- Cijela gradska vijećnica je rezervirana, a na rasporedu je samo jedno vjenčanje - rekao je glasnogovornik vijećnice u kojoj su se vjenčali Sir Paul i Nancy. 

Vjenčao ih je Alison Cathcart, a papir koji potvrđuje da se vole platili su oko 13.500 kuna.

Na svadbi pričao o prvoj supruzi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U istoj se vijećnici 12. ožujka 1969. Paul oženio s prvom suprugom, pokojnom Lindom Eastman. Glazbenik s Lindom ima četvero djece: kćeri Mary (42) i Stellu (40), sina Jamesa (34), te Heather (49) koju je Linda imala iz braka s Josephom Melvillom, a Paul je djevojčicu posvojio. Kad je 1998. Linda preminula od raka dojke bio je shrvan. 

Paul i Nancy nakon vijećnice krenuli su prema njegovoj kući. U Lexusu ih je vozio Paulov vozač John koji je ujedno i snimao vjenčanje. Paul i John sjedili su sprijeda, a Nancy i djeveruša Beatrice bile su na zadnjem sjedištu. Tamo su u šatoru u dvorištu organizirali prijem za goste. Najavljeno je da će mladenac na prijemu u dirljivom govoru osvrnuti na pokojnu suprugu Lindu. Kako se Nancy ne bi osjetila zapostavljeno, Paul joj je odlučio otpjevati joj i odsvirati 'Let It Be', pjesmu koju joj je pjevao kad su prije tri godine prvi put bili zajedno na ljetovanju. Trebao bi svirati i pjesmu 'Let Me Roll It' koja je njegovoj novopečenoj supruzi omiljena te još jednu pjesmu koju je napisao posebno za nju i njihovu svadbu. Vila Sir Paula smještena je u sjeverozapadnom dijelu Londona u St. John's Wood, u blizini Abbey Road studija u kojem su Beatlesi snimali svoje albume. 

Zajedno imaju šest milijardi kuna, ali štedjeli su na šampanjcu

Ukupni troškovi ove svadbe nisu poznati, no daleko su manji od 12.9 milijuna kuna koje je McCartney iskeširao 2002. kad se u dvorcu u Irskoj oženio s Heather Mills (43). U Paulovu kuću u subotu su dostavljena dva kamiona puna cvjetnih aranžmana. Nancy je za svadbu izabrala pastelne ruže i hortenzije. Dostavili su im i 100 stolica te 10 stolića, a zapažen je i hladnjak pun šampanjca. Gosti neće piti skupocjeni Dom Perignon već Dumangin Grande Reserve šampanjac čija je cijena oko 230 kuna po boci.  Zajednička imovina mladenaca procjenjuje se na šest milijardi kuna.

Mladenki, Nancy Shevell (51) ovo je drugi brak. S prvim suprugom Bruceom Blakemanom bila je u braku 24 godine i zajedno imaju 19- godišnjeg sina Arlena. On je prije majčinog vjenčanja za Sir Paula tulumario u striptiz klubu. Nancy je bila bliska prijateljica Paula i njegove prve supruge Linde. Danas je poduzetnica, potpredsjednica je obiteljske tvrtke koja se bavi transportom.

Stella im je dizajnirala odjeću

Jednostavnu vjenčanicu  mladenki je napravila Paulova kći, poznata dizajnerica Stella McCartney (40), a nije zaboravila ni na oca kojem je dizajnirala odijelo za veliki dan. Osim što je pomogla oko odjeće, Stella je s Nancy smišljala i meni za svadbu sastavljen od tri vegetarijanska i organska obroka. Kum na svadbi bio je Paulov brat Mike (67), a sedmogodišnja Beatrice koju ima iz braka s Heather Mills bila je djeveruša. 

Od poznatih na svadbi je bila Sam Taylor-Wood (44) koja je režirala film o Beatlesima te njen dečko Aaron Johnson (21), Dave Gilmour (65) iz Pink Floyda te njegova supruga Polly Samson (49), Ringo Starr (71) sa suprugom Barbarom Bach (64) i brojni drugi. 

Nakon prijema par planira odletjeti u Ameriku gdje će u poznatom ljetovalištu Hamptons u New Yorku organizirati drugu zabavu za bliske prijatelje, a nakon toga slijedi medeni mjesec koji će navodno provesti na Karibima. Paul je i nakon vjenčanja s Lindom otišao u New York gdje su se družili s njenim roditeljima. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'
KAKVA SENZACIJA NAS ČEKA?

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'

Valentina Pliško otkrila nam je što je inspiracija iza novog kostima u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, koliko ga je dugo radila, ali i jednu novost što se samog nastupa tiče...
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu