Show

Komentari 3

Pažanin: Jako sam zadovoljan kandidatima, bez obzira na to što neka jela nisu bila dobra...

Pažanin: Jako sam zadovoljan kandidatima, bez obzira na to što neka jela nisu bila dobra...

U daljnje natjecanje prošli su Danijela, Ljuba, Mahir i Nebojša. U sljedećem tjednu pred žiri će doći novi kandidati, koji će također proći kroz audicijsku emisiju, a nakon toga ih čeka i mentorska selekcija

U večerašnjoj emisiji showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' kandidati koji su prošli audiciju sada se natječu u takozvanoj mentorskoj selekciji. To znači da će morati još jednom kuhati pred žirijem nakon čega najbolji prolaze u top 10 parova, ali ovaj put ne kuhaju po vlastitom nahođenju nego ono što im zada žiri. Za kuhanje imaju 40 minuta i prije toga će im članovi žirija objasniti što trebaju napraviti. Prvo su kuhali kandidati koji su došli u paru jer nemaju isti zadatak kao kandidati koji su došli sami. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Zadatak za parove je test kreativnosti, odnosno u 40 minuta moraju napraviti tri jela od kozica, a Pažanin im je dao prijedlog za šest jela koja mogu poslužiti kao inspiracija. Uz to, kandidati su dobili priliku pitati Pažanina i za savjete kako bi isporučili što bolje jelo. Međutim, najviše je panike bilo oko vremenskog roka koji je bio zadan, ali i neki ponuđeni sastojci, poput brašna za tempuru ili lista banane bili su poprilična nepoznanica. 

Nakon što je vrijeme prošlo poprilično brzo, barem ako se pita kandidate, žiri je krenuo kušati sva jela, ali nisu davali previše komentara nego su tek bilježili opaske kako bi kasnije obrazložili svoju odluku. 

- Opći dojam je da smo zadovoljni, nije bilo nečega nejestivog. Bilo je manje lijepih stvari, ali toga je bilo u manjini - kazao je Špiček nakon kušanja. 

Prvi par koji je pušten dalje su Joško i Jasmina.

- Malo su nam spalili nepce, malo su se zaigrali ljutinom. Imali su hrskavu tempuru - pojasnio je Špiček. 

- Oni su najbolje tehnički to napravili i isprezentirali iako je bilo i grešaka, ali su zadovoljili općeniti dojam - rekao je Pažanin o Ivani i Asmiru, koji su također prošli dalje. 

Treći par koji ide dalje unatoč tehničkim poteškoćama, ali dobro odrađenom woku su Ivana i Velimir

Pojedinci su za zadatak dobili napraviti jelo sa srdelom, a Špiček im je složio recept koji su mogli kopirati ili napraviti nešto svoje, a i oni, kao i parovi, imali su 40 minuta za kuhanje. Nitko od kandidata nije bio previše oduševljen zadatkom iako se u prvi mah on činio dosta jednostavan. Nakon što je kušao jela žiri je odlučio i koji pojedinci idu dalje. 

- Jako sam zadovoljan pojedincima, bez obzira što neka jela nisu bila dobra. Ugodno sam iznenađen kandidatima - kazao je Pažanin. 

U daljnje natjecanje prošli su Danijela, Ljuba, Mahir i Nebojša. U sljedećem tjednu pred žiri će doći novi kandidati, koji će također proći kroz audicijsku emisiju, a nakon toga ih čeka i mentorska selekcija kako bi pao odabir na finalnih 10 parova koji nastavljaju borbu za najboljeg kuhara amatera. 

Najčitaniji članci