Obavijesti

Show

Komentari 38

Pažanin: Kad vidim ovakvo jelo, lupao bih glavom u kameru...

Pažanin: Kad vidim ovakvo jelo, lupao bih glavom u kameru...
4

U večerašnjoj epizodi kulinarskog showa Ozana i Katarina nisu baš briljirale. Poslužile su 'avojaje' i dobile kritike žirije. Špiček je rekao da je jelo katastrofa, a Pažanin da djevojke ne znaju što rade

VIDEO

Odvažnost i inovativnost se nisu isplatile Ozani i Katarini koje su večeras za toplo predjelo žiriju odlučile poslužiti 'avojaje'. Komentari Pažanina, Špičeka i Žakline govore sami za sebe.

- Ozana i Katarina ne znaju što rade - kratak je bio Pažanin.

- Kad vi poslužite ovako jelo, ja bi sad najradije lupao glavom u ovu kameru ovdje. Kakav je ovo nadjev, kakvi su ovo komadići, pa u četrdesetoj smo emisiji - dodao je.

- Što se glavnog jela tiče, opet vas dragi Bog čuva jer ni same ne znate kaj ste napravile - komentirao je Špiček.

- A ovo je katastrofa, ugrijani avokado i jaje unutra, ne osjećam ništa. Ovako se avokado ne radi - dodao je. Osim avokada i jajeta, djevojke su žiriju kao glavno jelo servirale teleću roladu s kestenima.

Arsen i Željan su pripremali prokulice s pancetom i sirom i pohane palačinke koje, kao glavno jelo, nisu impresionirale žiri, unatoč tome što su bile ukusne.

- Čini mi se da je to  u redu za petu emisiju, ali ne i za četrdesetu - kratka i jasna bila je Žakline.

Moira i Zdravko nisu uspjeli izvesti predjelo onako kako su zamislili, pa je tjestenina s lisičarkama i tikvicama ispala prekuhana. Nisu pravilo odradili ni janjeće kotlete. Tijesto su zeznuli i Natali i Hrvoje, no pačja prsa u soja umaku su ispala odlično. Problema s tijestom, točnije punjenim raviolima, su imali i Martin i Kristijan. Punjenje od pršuta i špinata je bilo ukusno, ali preteško, a ravioli nisu bili jednaki veličinom niti jednako kuhani.

- Sve je previše aromatično, mirisno i jako da bi se moglo sljubit. Fino ste zamislili jelo, ali težina aromatičnosti je prevelika. Kad se sve spojilo, nije išlo - komentirao je Pažanin. 

Sanja i Morena su pripremile čips od parmezana i namaz od boba, pinjola i mente te varivo s janjetinom. Predjelo je dobro sjelo Pažaninu, no u glavnom jelu je i njemu i Žakline nedostajalo začina. S druge strane, Špičeku je sve bilo super, pa su cure zaradile svoju prvu devetku kao par. Anna i Sara su zeznule povrće koje je na tanjur stiglo 'nit kuhano, nit pečeno', a Špičeku nije odgovaralo baš ništa što su servirale.

Upravo su njih dvije dan završile na dnu tablice s najlošijim ocjenama i ukupno imaju svega 19 bodova. Najbolji su večeras ponovno bili Arsen i Željan koji uvjerljivo vode na tablici s ukupno 43 boda

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu