Show

Komentari 0

Perišićeva supruga podijelila fotke raskošne rođendanske proslave kćeri: 'Moja princeza'

Perišićeva supruga podijelila fotke raskošne rođendanske proslave kćeri: 'Moja princeza'

Moja princezaa, napisala je Josipa uz fotografiju na kojoj pozira sa slavljenicom iza rođendanske torte.  Prostor je bio ispunjen balonima i rozim detaljima, a tema torte je bio rozi flamingo

Josipa Perišić (34), supruga našeg nogometnog reprezentativca Ivana Perišića (33) na svom je Instagram profilu objavila fotografije s vesele proslave osmog rođendana njihove kćeri Manuele i otkrila djelić atmosfere. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Sretan rođendan, moja princezo - napisala je Josipa uz fotografiju na kojoj pozira sa slavljenicom iza rođendanske torte.  Prostor je bio ispunjen balonima i rozim detaljima, a tema torte je bio rozi flamingo. 

Podsjetimo, Josipa i Ivan u travnju su dobili treće dijete, sina Luku, pa su tako najstariji sin Leonardo (9) i Manuela dobili mlađeg brata.


Par je zajedno još iz razdoblja srednje škole, civilni brak sklopili su 2012. godine, a u tajnosti su imali crkveno vjenčanje 2020. godine.

Crkveni obred vjenčanja održao se u Grohotama na otoku Šolti. Vjenčao ih je don Vinko Beus u crkvi svetog Mihovila, nakon čega su slavlje za obitelj priredili u hotelu Martinis Marchi Heritage.

POGLEDAJTE VIDEO: PUNAC SABOTIRAO ZETA U ‘TKO MI BOLJE KUHA’

 

Najčitaniji članci