Show

Komentari 40

Perković i Rebić su Kotigini sljedbenici: 'Imate dobar ukus'

Perković i Rebić su Kotigini sljedbenici: 'Imate dobar ukus'

Nedavno je gostovao na radiju i prozvao je sve one 'slavne' Hrvate koji nisu njegovi sljedbenici. Pozvao ih je da se opamete i to ubrzo postanu. Njegov savjet vrlo brzo je uvažila i hrvatska atletičarka Sandra

Poznati lovac iz kviza 'Potjera' Dean Kotiga (33) stalno se šali i svojim forama nasmijava Instagram sljedbenike, čiji broj raste iz dana u dan. Tako se pohvalio da je njegov sljedbenik postao i hrvatski nogometni reprezentativac Ante Rebić (26). 

POGLEDAJTE DEANOVU REAKCIJU NA NJEGOVU PRVU POTJERU: 

- Vidio sam da je moj novi sljedbenik nedavno postao Ante Rebić, naš poznati nogometaš. Pozdravio bih tu odluku. Ante, bravo. Mislim da imaš baš dobar ukus. Gledao sam te par puta kako igraš nogomet i točno se skuži da si dobar jer točno znaš gdje treba ići i gdje će biti lopta i točno se ono, skuži kad ćeš uzeti loptu i to meni bude baš super. I onda navijam - rekao je i nastavio:

- Tako da, drago mi je da ne samo znaš igrati nogomet, jer to danas svi znaju, nego da imaš i dobar ukus koga pratiti na Instagramu - poručio je Kotiga Rebiću, koji se ovim potezom pridružio Domagoju Duvnjaku (31), Sari Kolak (24), Tinu Srbiću (23) i mnogim hrvatskim sportašima koji prate Kotigu na Instagramu. 

Nedavno je gostovao na radiju i prozvao je sve one 'slavne' Hrvate koji nisu njegovi sljedbenici. Pozvao ih je da se opamete i to ubrzo postanu. Njegov savjet vrlo brzo je uvažila i hrvatska atletičarka Sandra Perković (29). 

- Follow od kladivašice. U redu, Sandra, sve ti je oprošteno - napisao je Kotiga, koji je nedavno imao 'dramu' zato što je, kao pravi kolega influencer, brinuo o zdravlju Hane Hadžiavdagić Tabaković, koja je pozirala s golom stražnjicom na snijegu.

Napisao joj je da bi se trebala obući jer će se prehladiti. Ona to nije shvatila kao šalu, već mu je komentar obrisala, zbog čega joj se Kotiga javio u chat. 

Svima koji su mu pisali negativno o Hani, poručio je da prestanu jer ne želi da se širi govor mržnje na Instagramu. 

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

Najčitaniji članci