Obavijesti

Show

Komentari 56

Perković proslavila rođendan: U mini haljini pokazala vitke noge

Perković proslavila rođendan: U mini haljini pokazala vitke noge
4

Možda više nisam klinka, ali dijete u meni i dalje se igra. S vremenom naučiš da život čine male stvari, puno veselja i dobri ljudi. Ponosna sam što je moj život satkan upravo od takvih 'sitnica', kaže Sandra

VIDEO

Atletičarka Sandra Perković proslavila je okrugli trideseti rođendan na zabavi u društvu prijatelja. Za tu je priliku odjenula kratku haljinu s otvorenim ramenima, koja joj je pristajala kao salivena. Ovu je kombinaciju uskladila s bijelim sandalama na petu i voluminoznim valovima u kosi.

POGLEDAJTE 24 PITANJA SA SANDROM PERKOVIĆ:

Nekoliko slavljeničkih fotografija na kojima drži balone u obliku broja 30 podijelila je na svom profilu na Instagramu, a uz njih dodala zanimljiv opis.

- Lete, lete godine, a tek je trideseta. Možda više nisam klinka, ali dijete u meni i dalje se igra. S vremenom naučiš da život čine male stvari, puno veselja i dobri ljudi. Ponosna sam što je moj život satkan upravo od takvih 'sitnica'. Veselim se onome što tek dolazi - napisala je Sandra.

Vesela ekipa je uživala u glazbi i pokojoj čašici više, a da su se svi odlično proveli potvrdila je i Sandra koja će ovu rođendansku proslavu zasigurno još dugo pamtiti.

- Hvala svima na nezaboravnom tulumu, na lijepim godinama koje su iza nas, trenucima, smijanju i plakanju, tuzi i veselju. Hvala što ste ih učinili još i ljepšim nego što su same bile - zahvalila im se Perković.

Njezini prijatelji i obožavatelji u komentarima na Instagramu su joj uputili lijepe želje i čestitke, ali i niz komplimenata na račun izgleda.

- Sretan ti rođendan, prekrasna si - pisali su joj.

Sandra Perković: Želim postati majka pa se onda vratiti sportu
Sandra Perković: Želim postati majka pa se onda vratiti sportu

Rođendanskim čestitkama pridružili su se i Marko Grubnić (37), Maja Šuput (40), Antonija Blaće (40), Bojana Gregorić Vejzović (48) i mnogi drugi.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin