Obavijesti

Show

Komentari 6

Perryjeva kći: 'Neće meni nitko govoriti kako tugovati za ocem'

Perryjeva kći: 'Neće meni nitko govoriti kako tugovati za ocem'
9

Kći preminulog glumca iz serije 'Beverly Hills' bijesna je na obožavatelje koji su joj prigovorili da ne tuguje za ocem kako bi trebala. 'Svatko tko je poznavao mog tatu zna da on to ne bi želio', napisala je Sophie

VIDEO

Otkad je moj tata umro, našla sam se u središtu pozornosti. Puno te pozornosti bilo je pozitivno, ali neki ljudi jednostavno ne mogu biti ljubazni. Nisam tražila pozornost, nisam se željela pronaći pod reflektorima... Iako ne želim nikoga uvrijediti, također neću ugađati tuđim očekivanjima i uvjerenjima, napisala je Sophie Perry (18), kći preminulog glumca Lukea Perryja na društvenim mrežama. 

Instagram

Naime, ona je ljutita na obožavatelje njezinog oca koji su je, kako kaže, kritizirali oko toga kako tuguje za svojim ocem.

- Imam 18 godina i psujem kao kočijaš. Ponekad se odijevam kao ku*va. Možda vjerujem u nešto u što vi ne vjerujete, ali najvažnije je da ću se smijati i živjeti normalan život. Naravno da me boli i da plačem zbog onog što se dogodilo mom ocu. To je najgora stvar koja mi se ikad u životu dogodila. Slomljena sam i sje*ana, ali neću sjediti u sobi i cijele dane plakati dok internet ne odluči da je prikladno drugačije. Svatko tko je poznavao mog tatu zna da on to ne bi želio. Pa nemojte ni vi to tražiti od mene. Za sve one koji me posramljuju zbog toga kako govorim, kako se oblačim i, što je najodvratnije, zbog mog načina tugovanja, napravite svima uslugu i prestanite me pratiti, gubite moje i svoje vrijeme - dodala je Sophie.

Luke Perry, legendarni Dylan McKay iz serije 'Beverly Hills' preminuo je od posljedica srčanog udara u 53. godini. U trenutku smrti bio je okružen voljenim osobama, sinom Jackom (21) i kćeri Sophie, zaručnicom Wendy Madison Bauer, bivšom suprugom Rachel Sharp (49), majkom Ann Bennett, očuhom Steveom Bennettom, bratom Tomom Perryjem, sestrom Amy Coder i ostalim bliskim prijateljima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:38

Njegova se obitelj odmah nakon njegove smrti, a posebno njegova kći i zaručnica, našla pod povećalom javnosti, a mnogi su ih kritizirali zbog načina na koji tuguju za izgubljenim ocem, odnosno zaručnikom. žaljenje za Lukeom nedavno je komentirala i njegova zaručnica Wendy koju, kako tvrde strani mediji, u oporuci nije ostavio ništa.

- Želim izraziti zahvalnost svima na ljubavi i potpori. Nebrojene priče o Lukeovoj darežljivosti i dobroti pomogle su mi u ovom teškom razdoblju. Posljednjih 11 godina bile su najsretnije u mom životu i zahvalna sam što sam provela to vrijeme s njim - rekla je za People

Kako prenosi TMZ, Perry i Wendy planirali su vjenčanje, a navodno su pred oltar trebali stati ovog ljeta. Međutim, sve je spriječila njegova smrt, samo tjedan dana nakon što je glumac završio na intenzivnoj njezi zbog srčanog udara.

U 53. godini preminuo je slavni Luke Perry iz 'Beverly Hillsa'
U 53. godini preminuo je slavni Luke Perry iz 'Beverly Hillsa'

Perryjeva nagla smrt potresla je cijeli Hollywood, ali naročito je zaprepastila njegove kolege koji su se nakon vijesti o tragičnoj smrti prijatelja danima opraštali od njega na društvenim mrežama. Posebno je shrvan bio njegov kolega iz serije, Ian Ziering (54).

Najdraži Luke, zauvijek ću pamtiti predivne uspomene koje smo zajedno dijelili posljednjih 30 godina. Bože molim te sačuvaj mu mjesto blizu tebe, on to zaslužuje - napisao je potreseni glumac na društvenim mrežama i tako odao počast Perryju koji mu nije bio samo kolega, već jedan od najboljih prijatelja.

instagram

Pratite nas na našem Instagram profilu!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina