Obavijesti

Show

Komentari 49

Pet najbizarnijih činjenica o Sheenu koje svatko mora znati

Pet najbizarnijih činjenica o Sheenu koje svatko mora znati
4

'So That Happened' naslov je knjige u kojoj Jon Cryer otkriva detalje o Charlieju Sheenu koje malo tko zna. Materijal za knjigu prikupio je dok su snimali seriju

VIDEO

Jon Cryer (49) s Charliejem Sheenom (49) je surađivao niz godina na snimanju “Dva i pol muškarca”. Glumio je njegova brata Alana. Da se nisu simpatizirali iza kamera, dokazuju i medijska prepucavanja nakon što su Sheena izbacili iz te serije. 

Još prošle godine, Cryer je počeo pisati knjigu u kojoj otkriva pikantne detalje o Sheenu koji su javnosti nepoznati. 'So That Happened' naslov je knjige koja uskoro izlazi u prodaju. Hollywood Reporter objavio je nekoliko odlomaka iz knjige, a iz istih se može saznati pet stvari o Sheenu. 

1. Izuzetno je iskusan s prostitutkama

Kad smo pričali o prostitutkama, Charlie mi je objasnio da im nikad ne plaćaš da dođu u tvoj dom, već im novac daješ da odu nakon što obave svoj posao, piše Cryer u knjizi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

2. Ima zbirku fotografija vagina žena s kojima je bio

Kad mi je rekao da fotografira vagine žena s kojima se seksa, nisam mu vjerovao. Kako bi mi dokazao da ne laže, pokazao mi je jednu 'fotku' iz kolekcije. Bila je to lijepa vagina, no nikad mi nije bilo jasno zašto ne fotografira cijelu ženu. Nisam znao što da mu kažem kad mi je pokazao fotografiju. Ne znam jesam li mu možda trebao zahvaliti, piše Cryer.

3.Ostavio je djevojku jer nije htjela seks utroje

S tom se djevojkom viđao neko vrijeme i jedne večeri on je u krevet htio pozvati još jednu djevojku, no njegova prva djevojka nije bila za. Tada je prekinuo s njom. Mrtav hladan pogledao me u oči i krajnje ozbiljno mi rekao da pripazim na te stvari kad biram djevojku, piše Jon. 

4. Vicevi o silovanju su mu omiljeni

Jednom mi je poslao poruku čiji sadržaj me, najblaže rečeno, šokirao. Napisao mi je sljedeće: 'Je.. te, koji koma dan... Vraćam se kući avionom, čujemo se tijekom vikenda. Silovanje pod tušem bilo je jako loše, ali barem je hrana bila dobra. Ekipa za frizuru i šminku stigla je prekasno'. 

5. Njegovi menadžeri nisu imali pojma o poslu

Čak ni kad nije bio drogiran, Charlie nije sam znao organizirati predstavu. Vjerovao sam da sve te silne asistente i menadžere plaća kako bi mu organizirali posao, no kad sam vidio njegov stand up nastup shvatio sam da sam bio u krivu. Show je izgledao kao scena u kojoj gomila bezobraznih šupaka plaća narkomanu da za njih pleše poput majmuna i zabavlja ih. To me šokiralo više od ičega, otkrio je Cryer. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija