Obavijesti

Show

Komentari 1

Petar Grašo ima novu pjesmu! Poslušajte njegovu baladu

Petar Grašo ima novu pjesmu! Poslušajte njegovu baladu
3

Dali smo si vremena i dugo smo radili na osmišljavanju aranžmana pjesme 'Jel Ti Reka Ko', jer nisam htio izgubiti tu emociju koja se desila kad mi je Tonči Huljić prvi put odsvirao pjesmu, ispričao je Grašo

VIDEO

Jedan od najuspješnijih glazbenika i autora u regiji, Petar Grašo, nakon niza hitova koji su redom osvajali publiku i struku posljednjih godina, napokon predstavlja dugo očekivani singl 'Jel Ti Reka 'Ko'. Radi se o rasnoj mediteranskoj baladi s izuzetno snažnim i intimnim tekstom i upečatljivom interpretacijom. Pjesma se pomno 'brusila' u studiju s već dobro poznatim timom čiji hitovi osvajaju srca publike kao i vrhove ljestvica slušanosti.

POSLUŠAJTE PJESMU:

- Dali smo si vremena i dugo smo radili na osmišljavanju aranžmana pjesme 'Jel Ti Reka Ko', jer nisam htio izgubiti tu emociju koja se desila kad mi je Tonči Huljić prvi put odsvirao pjesmu - ispričao je Grašo.

Spot u režiji Vojana Koceića sniman je u dvije regije iznimno prirasle Petrovom srcu – u Istri u pitoresknom hotelu San Rocco, te na nekoliko lokacija u Splitu.

- I Istra i naravno moj Split imaju posebno mjesto u mom životu, to su moje omiljene lokacije kojima se uvijek prvo vraćam, svaka ima svoju vrstu ljepote i značenja za mene, pa sam ih tako želio zabilježiti i kroz novi spot - priča Petar.

Grašo prvi put otvoreno o vezi s Hanom: Sretni smo i zadovoljni!
Grašo prvi put otvoreno o vezi s Hanom: Sretni smo i zadovoljni!

Nova pjesma svakako je i sjajna uvertira u čak dvije arene koje Grašo priprema početkom sljedeće godine, 11.veljače pjevat će se u splitskoj Spaladium Areni, dok odmah nakon slijedi i zagrebačaka Arena 26.veljače.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija