Obavijesti

Show

Komentari 192

Petar Vlahov si izbjeljuje zube svaka 2 mjeseca, čupa obrve...

Petar Vlahov si izbjeljuje zube svaka 2 mjeseca, čupa obrve...
7

BB Horvat šiša se u Londonu. Nemeš oči obrubljuje crnom olovkom. Damir Urban stavlja umjetne trepavice i boji nokte crnim lakom. Stefan Kapičić obožava nakit

VIDEO

Mama me je naučila da upotrebljavam samo dječje kreme za lice. Želim lijepo izgledati pa u trgovinama s kozmetičkim preparatima potrošim i više od 1000 kuna na mjesec. Kad uđem u jednu od njih, osjećam se kao da ću se onesvijestiti od sreće, otkrio nam je televizijski voditelj Petar Vlahov (40).

Šibenčanin drži do izgleda pa čupa obrve kako bi izgledale tanje. Živcira ga što svi piše da često odlazi u solarij, u kojem nije bio već dvije godine. Shvatio je kako to nije zdravo pa se sunča samo na moru.

Kosu je prestao blajhati, a danas upotrebljava blage prirodne preljeve kako bi je potamnio. U teretani je svaki dan. Znoji se na spravama za vježbanje najmanje sat i pol uz privatnog trenera kojeg ima već šest godina. Lani je korigirao nos, ali ne iz estetskih razloga nego zbog začepljenih sinusa. Voditelj se pohvalio kako izbjeljuje zube svaka dva mjeseca. Prije dvije godine stavio je porculanske ljuskice. Na upit je li štetno izbjeljivati zube tako često, stomatologinja Ana Trupeljak nam je rekla kako je to nepotrebno jer prečesto izbjeljivanje može dovesti do oštećenja cakline.

Moji rituali

Pazim na prehranu

Ne jede poslije 20 sati, ali tad obavezno uzme energetsku pločicu

Koristim kreme - Na osobnu higijenu na mjesec potroši 1000 kuna. Najviše voli kreme

Navečer trčim - Petar na dan pretrči i do šest kilometara jer ga to najviše opušta

Volim se sunčati - Iako je godinama išao u solarij, Petar se sad sunča samo na moru

Horvat se fenira i brije tijelo, Nemeš si šminka oči...

BB Horvat šiša se u Londonu. Upotrebljava kreme za samotamnjenje jer ne voli ići u solarij. Njegov prijatelj Nemeš oči obrubljuje crnom olovkom kako bi imao prodorniji pogled. Miri Ungaru supruga Sara kupuje kreme protiv bora, a za odijela daje do 8000 kuna

Za čizme sam spreman izdvojiti i do 3000 kuna. U ormaru imam 50 traperica i više od 200 majica. Stalno nešto kupujem iz čiste dosade, rekao nam je Horvat Čagalj (34). Reality zvijezda oduvijek pazi na svoj izgled pa tako često ide u teretanu gdje učvrščuje bicepse i prsa. U solarij ne ide.

- Radije upotrebljavam kreme za tamnjenje, a kako ne podnosim dlačice na tijelu, redovito depiliram pazuh - kaže Horvat. Dodaje kako se za izlazak sprema satima jer ne voli izaći neuredan. Frizuru uvijek fenira, a šiša se u Londonu. 
Nikola Nemešević Nemeš (23), otkrila je njegova majka Nada, oči obrubljuje crnom olovkom. Uvijek “zrihtani” beogradski student opernog pjevanja već godinama se šiša kod istog frizera. Kad izlazi s djevojkom Marijanom Čvrljak (28), uvijek su modno usklađeni. 
Pjevač Miro Ungar (75) obožava odijela. Za dobro odijelo daje i do 8000 kuna, a najviše voli dizajnerska, i to ona Ralpha Laurena te Huga Bossa. Dva puta na tjedan igra tenis, a u mladosti je trenirao vaterpolo. To mu je, kaže kroz smijeh, formiralo tijelo.

Supruga Sara (42) kupuje mu kreme protiv bora koje nanosi svaki dan. Pjevač, koji se četiri puta ženio, u šali dodaje kako je ostao mlad duhom jer je cijeli život “naganjao” djevojke.

Nikola Nemešević

Šminka oči - Nanosi olovku oko očiju jer ih tako ističe, a to je danas i moderno

Odijeva se urbano - Drago mu je što s djevojkom Marijanom dijeli isti smisao za modu

Pazi na frizuru - Godinama se šiša kod istog frizera jer drugome ne vjeruje

Miro Ungar 

Elegantan je - Pjevač obožava odijela koja često nosi, a voli ona dizajnerska

Tenis i vaterpolo - Vaterpolo mu je formirao liniju, a igranjem tenisa nabija kondiciju

Kreme protiv bora - Osim kozmetike, poletnijim ga čini i 42 godine mlađa supruga Sara

Horvat Čagalj

Fen frizura - Šiša se u Londonu i nije mu teško izdvojiti 500 kuna za frizuru

Nikad u solarij - Upotrebljava kreme za tamnjenje jer se boji da ne dobije rak kože

Brijanje dlačica - Horvat ne podnosi dlake pa redovito brije pazuh i čupa obrve

Stefan Kapičić 

Ogrlice i prstenje - Stefan za komad nakita izdvaja 500 kuna, a kupuje ga u L.A.-u

Rokerski imidž - Oduševljava ga otkačena “ulična moda”. Obožava crnu boju

Jasmin Stavros

Šopingholičar - Za nastupe pazi da se nikad ne pojavljuje u istoj odjeći

Stavljao botoks - Ubrizgavao ga je kako bi, tvrdi, bio ljepši na promocijama albuma

'Žena mi stavlja umjetne trepavice'

Riječkog pjevača Damira Urbana (43) prije nastupa šminka supruga Milica. Stavlja mu sjenilo na oči i lakira nokte. Glazbenikovoj ženi nikad nije smetalo što on stavlja umjetne trepavice ili nosi ženske suknje. U intervjuu za Gloriu rekao je da bi najvjerojatnije bojio kosu i često mijenjao frizuru da nije ćelav. Ne pazi previše što odijeva, ali kad je riječ o nekoj posebnoj prilici, posluša Miličin savjet. Dodaje da obično na sebe stavi nešto čisto i prvo na što naleti, a preferira udobnu odjeću. Milica i Urban zajedno odlaze u kupnju i sugeriraju jedno drugome što im bolje stoji. Pjevač voli prstenje, ogrlice, narukvice i piercinge. Ponekad zna i obrijati obrve. Američki glumac i pjevač Jared Leto (40) već godinama boji kosu, a obožava i mijenjati frizure. Tako je prije nekoliko godina “furao” ružičastu irokezicu. Nedavno je otkrio na Twitteru kako svaki pravi frajer nosi suknje. Leto voli odijevati žensku odjeću. U mrežastim čarapama i s crnom perikom nekoliko puta je prošetao New Yorkom. Želio je vidjeti kako će reagirati prolaznici.

- Čekao sam da se muškarci počnu okretati za mnom, ali im očito nisam bio ženstven - rekao je glumac. Za odijevanje ženske odjeće inspirirao ga je David Bowie koji je često nosio haljine.

Damir Urban 

Eksperimentira - Riječanin odijeva haljine i žali što nema kosu jer bi je rado bojio

Maže nokte lakom - Urban najviše voli kad su mu nokti namazani crnim lakom

Vegetarijanac je - Meso ne jede jer se zbog njega moraju ubijati životinje

Jared Leto

Odijeva se kao žena - Glumac i pjevač kaže da samo pravi frajeri odijevaju suknje

Želi ostati mršav - Kad dobije kilogram više, pjevač samo pije vodu i sok od limuna

Kupuje si šminku - Kosu je bojio u kričavo crvenu, plavu i narančastu, a kapke u crnu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 192
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu