Show

Komentari 39

Petković: 'Slobodan sam, ali cure mi nisu na prvom mjestu'

Petković: 'Slobodan sam, ali cure mi nisu na prvom mjestu'

Na pitanje čuje li se s i dalje s bivšom djevojkom Teom Slavicom (20) i u kakvim su odnosima, odgovorio je: 'Pa ne čujemo se iako smo ostali u korektnom odnosu'

Metkovčanin Bruno Petković (25) ponosi se titulom najboljeg nogometaša HNL-a u 2019., no ovom dinamovcu dodijeljena je još jedna - ona za najzgodnijeg neženju u Hrvata. Jasno je dao do znanja koja mu je od ove dvije titule draža.

- Pa sigurno ona koja je izglasana i koja mi je bitna u karijeri. Naplata dugogodišnjeg rada mi je draža nego ta medijski prozvana koja ničemu ne služi - rekao je za Exkluziv

Na pitanje čuje li se s i dalje s bivšom djevojkom Teom Slavicom (20) i u kakvim su odnosima, odgovorio je: 'Pa ne čujemo se iako smo ostali u korektnom odnosu. Ako joj bilo kakva pomoć treba u bilo čemu ja sam uvijek tu da joj pomognem'.

Nedavno se počelo šuškati kako se rodila ljubav između njega i tenisačice Donne Vekić (23), na što je on poručio kako je ona samo njegova prijateljica.

- Ja sam slobodan, najvažniji mi je nogomet, djevojke mi nisu na prvom mjestu - zaključio je.

Podsjetimo, dinamovca i tenisačicu je u prosincu prošle godine uhvatio objektiv čitatelja 24sata kako se opuštaju u Bogovićevoj ulici u Zagrebu.

- Ugledao sam ih kod Kožarićeva ‘Sunca’ i činili su se prilično bliski - rekao nam je tada čitatelj koji je snimio fotografiju.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci