Show

Komentari 49

Petra (25) oduševila žiri: Imam dijete, udovica sam i studiram

Petra (25) oduševila žiri: Imam dijete, udovica sam i studiram

Morao sam se okrenuti jer si odmah dala do znanja koliko možeš, rekao je Massimo koji je Petri postao mentor. Ivan Dečak i Gobac su zažalili što se nisu okrenuli

U audicijskoj emisiji glazbenog showa 'The Voice' predstavila se Petra Roško (25), koja je rodom iz Solina, ali živi u Splitu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Po zanimanju je kuhar, slastičar i komercijalist u turizmu, ali trenutačno studira i na trećoj je godini kroatistike. Ipak, najveća ljubav joj je glazba. 

- Vesela je. Što god joj se dogodilo, ona je nasmijana - rekla je njezina sestra Domina

Vrlo rano Petra je postala udovica, a ima i dijete, petogodišnju djevojčicu.

- Svu energiju crpim iz malene. Za nju zapravo živim i borim se jer ne želim da ona ikad pati ili da je zakinuta. Želim se predstaviti kao jaka žena - rekla je Petra, koja na 'The Voice' gleda kao na vrata koja će joj pružiti mnoge mogućnosti. 

Petra je otpjevala Jacksonovu pjesmu 'Who's Lovin You', a žiri je bio oduševljen. Okrenuli su se Massimo i Vanna, a Ivan Dečak i Gobac su zažalili što su nisu pritisnuli gljivu.

- 25 godina i već tako zrelo pjevanje. Morao sam se odmah okrenuti jer si odmah dala do znanja koliko možeš - rekao je Massimo, koji joj je naposljetku postao i mentor. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci