Show

Komentari 2

Petra Cicvarić je trudna: 'Kći i dalje ima veći trbuh od mene'

Petra Cicvarić je trudna: 'Kći i dalje ima veći trbuh od mene'

Petra često objavljuje privatne trenutke iz života, a jednom prilikom priznala je kako joj je roditeljstvo uistinu teško, ali da u njemu neizmjerno uživa

Osječka glumica Petra Cicvarić (33), koja je poznata po serijama 'Ruža vjetrova' i 'Najbolje godine', podijelila je s pratiteljima sretnu vijest da je ponovno trudna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Prije tri godine u rujnu postala je majka malene Korane, a sada za koji mjesec stiže prinova.

- Još uvijek ona ima veću 'bušu' - stoji u opisu fotografije na kojoj Petra pozira s Koranom.

Glumica je jednom prilikom rekla da ne planira drugo dijete, no čini se da se predomislila.

- Nema veze, bit će revanš za koji mjesec - napisala je Petra na Instagramu. Glumica uživa u ulozi majke te obožavatelje često obraduje fotografijama malene kćerkice, a najveći oslonac u ovom životnom putovanju joj je njezin suprug, glumac i redatelj Peđa Gvozdić (37).  

Petra često objavljuje privatne trenutke iz života, a jednom prilikom priznala je kako joj je roditeljstvo uistinu teško, ali da u njemu neizmjerno uživa. 

- Ima dana kada je jako teško, zapravo, sve ovisi o probama. Kada imam predstave navečer onda s njom mogu biti cijeli dan i nije toliko teško ukladiti raspored, ali kada pripremamo predstavu, kao sada, onda su probe po cijeli dan pa u tom slučaju Koranu čuva baka ili ide u vrtić - rekla je Petra prije godinu dana. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci