Show

Komentari 0

Petra Cicvarić: 'Raste bebica, ne znamo je li curica ili dečko'

Petra Cicvarić: 'Raste bebica, ne znamo je li curica ili dečko'

Na ultrazvuku se jasno vide crte lica koje podsjećaju na Koranu kad je bila u toj fazi, kaže glumica koja je u 22. tjednu trudnoće. Fanove oduševljavaju njezine fotografije s trbuščićem

Zaljubljujem se, ponovno, u nekoga koga još nisam upoznala, napisala je glumica Petra Cicvarić (33), koju gledatelji pamte po ulogama u seriji 'Ruža vjetrova' i 'Najbolje godine'. U listopadu je objavila vijest da je trudna.

- Raste bebica, raste... Na ultrazvuku se jasno vide crte lica koje podsjećaju na Koranu kad je bila u toj fazi. Je li curica ili dečko, još ne znamo - napisala je Petra na društvenim mrežama. 

Petra je trudna 22 tjedna, a fanovi obožavaju njezine fotografije s trbuščićem.

- Topim se kad te vidim tak raznježenu i sretnu - piše u komentarima ispod fotografije. 

Prije tri godine u rujnu postala je majka malene Korane. Petra često objavljuje privatne trenutke u kojima uživa u društvu supruga, glumca i redatelja Peđe Gvozdića (37) i kćeri.

Jednom prilikom je rekla da joj je roditeljstvo uistinu teško, ali da u njemu neizmjerno uživa. 

- Ima dana kada je jako teško, zapravo, sve ovisi o probama. Kada imam predstave navečer onda s njom mogu biti cijeli dan i nije toliko teško ukladiti raspored, ali kada pripremamo predstavu, kao sada, onda su probe po cijeli dan pa u tom slučaju Koranu čuva baka ili ide u vrtić - rekla je Petra prije godinu dana. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci