Obavijesti

Show

Komentari 8

Petra se posvađala s Darijom, a Miljana izbjegavala odgovoriti laže li o svojim godinama

Petra se posvađala s Darijom, a Miljana izbjegavala odgovoriti laže li o svojim godinama
14

U novoj epizodi 'Braka na prvu', parovi su dali do znanja Miljani i Marku da im se ne sviđaju, a Lorena je ušla i u mali sukob s Miljanom

VIDEO

Stigao je novi dan, a svi parovi krenuli su na zajednički izlet. Miljana i Marko i dalje su u centru pozornosti svih kandidata koji tijekom vožnje komentiraju hoće li se današnje druženje ponovno pretvoriti u dramu.

- Nisu oni dinosauri, neće nas pojesti… Idemo ih malo upoznati - optimističan je bio Dario, dok je Andrea priznala kako bi više voljela da su u automobilu do odredišta putovali s nekim drugim parom.

Lorena optužila Miljanu da laže o svojim godinama: Kažeš da imaš 28. To su neke muljaže!
Lorena optužila Miljanu da laže o svojim godinama:  Kažeš da imaš 28. To su neke muljaže!

Najviše trzavica tijekom vožnje opet se pojavilo između Tihomira i Manuele, a njihovu je raspravu u jednom trenutku pokušala zaustaviti Lorena. Parovi su stigli na pitoreskno imanje na kojem će provesti dva dana, a bilo je vidljivo da su najmanje oduševljeni dolaskom Miljane i Marka.

- Mislim da će ovaj izlet biti kaos i uopće mu se ne veselim - priznala je Heda.

- Stojim iza izjave da se ne želim družiti s njima, ne želim ih vidjeti ni čuti - rekla je Lorena.

Stari parovi zaključili su kako im je lijepo provoditi vrijeme skupa, a Manuela je podbola novi par da je i njima moglo biti lijepo s njima, ali to očito ne žele, no da će im dati priliku ako se ispričaju.

- Da se družimo s tobom? Pa nismo ni željeli! Marko i ja smo najjači. Ne može nam nitko ništa, jači smo od sudbine - poručila je pobjedonosno Miljana, dodavši kako  joj je cijela situacija krajnje djetinjasta.

Kad su se smjestili u sobe, Miljana i Marko komentirali su parove, zaključivši da su ih, osim Lorene i Manuele, svi lijepo dočekali.
Lorena je komentirala Stefanu kako smatra da Miljana laže o broju svojih godina te da je od svojih izvora doznala da ima 33, a ne 28, kako im je rekla.

Manuela i Marko A. zaigrali su vani stolni tenis s Darijem i Markom B. i pokušali se međusobno podnositi, iako su otrovne iskrice frcale na sve strane. Kod bazena, Miljana je pozvala Tihomira na razgovor, a on je priznao da mu to laska.

- Ne podržavam nikakvo isključivanje, kroz razgovor sam vidio da im je krivo - rekao je Tihomir, dodavši kako se ne slaže s mišljenjem svoje supruge.

Manuela je Tihomira optužila da mijenja mišljenje te da se u razgovor s novim parom pretvarao da mu odgovaraju, a zapravo nije tako. 'Dvoličan si i prevrtljiv', kratko mu je poručila.

- Više puta me već ostavila bez teksta, ali ovo da sam dvoličan me baš pogodilo… Sad je i meni dosta, treba jednom povući crtu - priznao je Tihomir.

Nova svađa već je bila na vidiku – Petra se naljutila na Darija kad ju je, protiv njezine volje, htio baciti u bazen. Kad nije odustajao, Petra je napustila ekipu i povukla se.

- On uopće ne poštuje mene ni moje reakcije već sve umanjuje. Nema takta - rekla je. 

Manuela se naljutila pa se žalila na Tihomira: 'Pun mi je kufer...'
Manuela se naljutila pa se žalila na Tihomira: 'Pun mi je kufer...'

- Smoči kosu i šminku, našminkat ćeš se opet. Čemu toliki problem - Dariju je sve bilo smiješno i nikako nije mogao shvatiti.

- Uvijek joj idem niz dlaku. Zašto da joj se sad ispričavam što ja želim uživati i zabaviti se - poručio je.

Nakon drame, sve je bilo spremno za zasebna druženja – žensko i muško. Djevojke su, protiv svoje volje krenule u izlazak s Miljanom, koja također nije bila oduševljena.

- Ja sam se obukla za party, a one su pričale o – hrani… I to se nastavilo - komentirala je razočarano 'trulu' atmosferu za stolom pa dodala:

- Ja se osjećam prelijepo, kao boginja.

Počelo je i muško druženje, a Dario je vrijeme iskoristio kako bi im opet prepričao incident s Petrom i bazenom, pokušavajući se opravdati. Dario je, uz to, priznao dečkima da je nedavno obnovio kontakt s bivšom djevojkom zbog koje se preselio u London. 

- Počeli smo malo pričati i trebali bismo otići na večeru, ali malo me 'trta' - priznao je iskreno, a dečki su ga podržali.

- Bilo mi je drago kad mi se javila… Prvi put pišem poruke s osmijehom - nastavio je Dario.

Djevojke su i dalje ignorirale Miljanu, a predvodnice u tom planu bile su Manuela i Lorena. Manuela je direktno pitala Miljanu zašto misli da je dobrodošla u njihovo društvo nakon što ih je s Markom komentirala i tračala tijekom posljednje ceremonije.

- Razumijem da smo u osnovnoj školi. Ali zreli ljudi da dopuštaju da ih netko indoktrinira, da im netko određuje s kim će se družiti - smijala se Miljana.

- Koliko ti imaš godina? - uključila se Lorena, a kad je ona odgovorila 28, dodala je, 'Zašto sam ja čula da si ’89. godište?'.

- Pitaj produkciju, Lorena. Trebamo li raspravljati o mojim godinama? To je toliko prizemno - Miljana je pokušavala izbjeći odgovor.

I ostale djevojke priznale su da im je čudno što govori da ima 28 godina.

- Ovo je glupo? Da ti pokažem osobnu iskaznicu - sarkastična je bila Miljana, a kad je Lorena rekla da želi, Miljana je to odbila.

- Kad me netko pita i ne vjeruje mi oko godina, prvo što radim je vadim osobnu i pokazujem je. Ona to nije napravila, tu su neke muljaže - zaključila je Lorena.

Po povratku kući, djevojke su prepričale dečkima događaje s večere te su nastavili druženje uz pjesmu i zagrljaje – bez Miljane i Marka A.

PRIJAVI SE NA SUPERSTAR I POSTANI PJEVAČKA ZVIJEZDA:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Lasagnu je na Doru nagovorio prijatelj, a njegov najmlađi član benda vratio se u školske klupe
JEDINSTVENI I SLOŽNI

Lasagnu je na Doru nagovorio prijatelj, a njegov najmlađi član benda vratio se u školske klupe

Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, vrijedno radi na novom albumu, koji stiže na jesen. Za njegov uspjeh zaslužan je cijeli tim

Sitno odbrojava do useljenja! Evo kako izgleda kupaonica u luksuznoj vili Nikoline Pišek
NESVAKIDAŠNJI INTERIJER

Sitno odbrojava do useljenja! Evo kako izgleda kupaonica u luksuznoj vili Nikoline Pišek

Luksuznu vilu je Nikolina Pišek kupila s pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem. Vrijedna je 1.7 milijuna eura, ima 420 kvadrata i okućnicu od 1460 kvadrata.
Družba Baby Lasagne: 'Samo sam jedan dan imao da smislim Markov nastup na Eurosongu...'
PRIMILI SVEČANA PRIZNANJA

Družba Baby Lasagne: 'Samo sam jedan dan imao da smislim Markov nastup na Eurosongu...'

Na svečanoj promociji sveučilišta VERN', koje pohađa i Marko Purišić, nagrade su dobili Markovi prijatelji i suradnici Krešimir Šustić, Tonka Donjerković, Luka Grgić i Tomislav Krajcer koji su mu pomogli u kreiranju savršenog nastupa