Obavijesti

Show

Komentari 8

Petra se posvađala s Darijom, a Miljana izbjegavala odgovoriti laže li o svojim godinama

Petra se posvađala s Darijom, a Miljana izbjegavala odgovoriti laže li o svojim godinama
14

U novoj epizodi 'Braka na prvu', parovi su dali do znanja Miljani i Marku da im se ne sviđaju, a Lorena je ušla i u mali sukob s Miljanom

VIDEO

Stigao je novi dan, a svi parovi krenuli su na zajednički izlet. Miljana i Marko i dalje su u centru pozornosti svih kandidata koji tijekom vožnje komentiraju hoće li se današnje druženje ponovno pretvoriti u dramu.

- Nisu oni dinosauri, neće nas pojesti… Idemo ih malo upoznati - optimističan je bio Dario, dok je Andrea priznala kako bi više voljela da su u automobilu do odredišta putovali s nekim drugim parom.

Lorena optužila Miljanu da laže o svojim godinama: Kažeš da imaš 28. To su neke muljaže!
Lorena optužila Miljanu da laže o svojim godinama:  Kažeš da imaš 28. To su neke muljaže!

Najviše trzavica tijekom vožnje opet se pojavilo između Tihomira i Manuele, a njihovu je raspravu u jednom trenutku pokušala zaustaviti Lorena. Parovi su stigli na pitoreskno imanje na kojem će provesti dva dana, a bilo je vidljivo da su najmanje oduševljeni dolaskom Miljane i Marka.

- Mislim da će ovaj izlet biti kaos i uopće mu se ne veselim - priznala je Heda.

- Stojim iza izjave da se ne želim družiti s njima, ne želim ih vidjeti ni čuti - rekla je Lorena.

Stari parovi zaključili su kako im je lijepo provoditi vrijeme skupa, a Manuela je podbola novi par da je i njima moglo biti lijepo s njima, ali to očito ne žele, no da će im dati priliku ako se ispričaju.

- Da se družimo s tobom? Pa nismo ni željeli! Marko i ja smo najjači. Ne može nam nitko ništa, jači smo od sudbine - poručila je pobjedonosno Miljana, dodavši kako  joj je cijela situacija krajnje djetinjasta.

Kad su se smjestili u sobe, Miljana i Marko komentirali su parove, zaključivši da su ih, osim Lorene i Manuele, svi lijepo dočekali.
Lorena je komentirala Stefanu kako smatra da Miljana laže o broju svojih godina te da je od svojih izvora doznala da ima 33, a ne 28, kako im je rekla.

Manuela i Marko A. zaigrali su vani stolni tenis s Darijem i Markom B. i pokušali se međusobno podnositi, iako su otrovne iskrice frcale na sve strane. Kod bazena, Miljana je pozvala Tihomira na razgovor, a on je priznao da mu to laska.

- Ne podržavam nikakvo isključivanje, kroz razgovor sam vidio da im je krivo - rekao je Tihomir, dodavši kako se ne slaže s mišljenjem svoje supruge.

Manuela je Tihomira optužila da mijenja mišljenje te da se u razgovor s novim parom pretvarao da mu odgovaraju, a zapravo nije tako. 'Dvoličan si i prevrtljiv', kratko mu je poručila.

- Više puta me već ostavila bez teksta, ali ovo da sam dvoličan me baš pogodilo… Sad je i meni dosta, treba jednom povući crtu - priznao je Tihomir.

Nova svađa već je bila na vidiku – Petra se naljutila na Darija kad ju je, protiv njezine volje, htio baciti u bazen. Kad nije odustajao, Petra je napustila ekipu i povukla se.

- On uopće ne poštuje mene ni moje reakcije već sve umanjuje. Nema takta - rekla je. 

Manuela se naljutila pa se žalila na Tihomira: 'Pun mi je kufer...'
Manuela se naljutila pa se žalila na Tihomira: 'Pun mi je kufer...'

- Smoči kosu i šminku, našminkat ćeš se opet. Čemu toliki problem - Dariju je sve bilo smiješno i nikako nije mogao shvatiti.

- Uvijek joj idem niz dlaku. Zašto da joj se sad ispričavam što ja želim uživati i zabaviti se - poručio je.

Nakon drame, sve je bilo spremno za zasebna druženja – žensko i muško. Djevojke su, protiv svoje volje krenule u izlazak s Miljanom, koja također nije bila oduševljena.

- Ja sam se obukla za party, a one su pričale o – hrani… I to se nastavilo - komentirala je razočarano 'trulu' atmosferu za stolom pa dodala:

- Ja se osjećam prelijepo, kao boginja.

Počelo je i muško druženje, a Dario je vrijeme iskoristio kako bi im opet prepričao incident s Petrom i bazenom, pokušavajući se opravdati. Dario je, uz to, priznao dečkima da je nedavno obnovio kontakt s bivšom djevojkom zbog koje se preselio u London. 

- Počeli smo malo pričati i trebali bismo otići na večeru, ali malo me 'trta' - priznao je iskreno, a dečki su ga podržali.

- Bilo mi je drago kad mi se javila… Prvi put pišem poruke s osmijehom - nastavio je Dario.

Djevojke su i dalje ignorirale Miljanu, a predvodnice u tom planu bile su Manuela i Lorena. Manuela je direktno pitala Miljanu zašto misli da je dobrodošla u njihovo društvo nakon što ih je s Markom komentirala i tračala tijekom posljednje ceremonije.

- Razumijem da smo u osnovnoj školi. Ali zreli ljudi da dopuštaju da ih netko indoktrinira, da im netko određuje s kim će se družiti - smijala se Miljana.

- Koliko ti imaš godina? - uključila se Lorena, a kad je ona odgovorila 28, dodala je, 'Zašto sam ja čula da si ’89. godište?'.

- Pitaj produkciju, Lorena. Trebamo li raspravljati o mojim godinama? To je toliko prizemno - Miljana je pokušavala izbjeći odgovor.

I ostale djevojke priznale su da im je čudno što govori da ima 28 godina.

- Ovo je glupo? Da ti pokažem osobnu iskaznicu - sarkastična je bila Miljana, a kad je Lorena rekla da želi, Miljana je to odbila.

- Kad me netko pita i ne vjeruje mi oko godina, prvo što radim je vadim osobnu i pokazujem je. Ona to nije napravila, tu su neke muljaže - zaključila je Lorena.

Po povratku kući, djevojke su prepričale dečkima događaje s večere te su nastavili druženje uz pjesmu i zagrljaje – bez Miljane i Marka A.

PRIJAVI SE NA SUPERSTAR I POSTANI PJEVAČKA ZVIJEZDA:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti