Show

Komentari 5

Petreković i Dooks nastavljaju suradnju kao Asterix i Obelix

Petreković i Dooks nastavljaju suradnju kao Asterix i Obelix

ASTERIX: GRAD BOGOVA dolazi u CineStar i odabrana kina pretpremijerno 29. siječnja, a u redovnoj je distribuciji od 5. velja­če

Najpopularniji dvojac hrvatske estrade, Mario Petreković i David Vurdelja Baby Dooks, odlučili su domaćoj publici otkriti još jedan skriveni talent. Naime, u novom animiranom hitu ASTERIX: GRAD BOGOVA ovo dvoje popularnih zabavljača pokazat će sasvim nova lica, odnosno glasove, oživljujući legendarne junake i klasike svjetskog stripa, nepokorene Gale Asterixa i Obelixa.

U sinkroniziranju crtića pridružila im se i Jasna Palić Picukarić kao Dulcia koju su u studiju bodrili njezini četveronožni ljubimci, a svoj doprinos ovom jedinstvenom projektu dali su i brojni hrvatski glumci poput Enesa Vejzovića, Duška Valentića i Krešimira Mikića, uz debi nastup radijskog i televizijskog voditelja Dalibora Petka u ulozi senatora Faleriusa. Stoga s veseljem očekujemo rezultat njihove suradnje koji na velika platna dolazi pretpremijerno  29. siječnja u distribuciji Blitz film i video distibucije.

Zabava je zajamčena, a kao i uvijek, svaka sličnost sa stvarnim osobama je slučajna.

Film ASTERIX: GRAD BOGOVA dolazi u CineStar i odabrana kina pretpremijerno 29. siječnja, a u redovnoj je distribuciji od 5. velja­če. 

Najčitaniji članci