Obavijesti

Show

Komentari 9

Petreković se vraća u 'Tvoje lice zvuči poznato', bit će Severina

Petreković se vraća u 'Tvoje lice zvuči poznato', bit će Severina
14

Bit će to čista erotika, ali ukusna. Mislim da bolju pomoć od gosta iznenađenja nisam mogla dobiti, rekla je Marina. Mario će na pozornicu izaći bos...

VIDEO

Marina Orsag (41) nakon dvostruke uloge u prošloj epizodi koja joj je donijela pobjedu, u sljedećoj će emisiji imati nemali zadatak utjeloviti Borisa Novkovića u duetu sa Severinom s pjesmom 'Tko je kriv'. Pjevat će s gostom iznenađenja, pobjednikom prve sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato', Mariom Petrekovićem (48).

POGLEDAJTE VIDEO: Marko Grubnić stilizira Maju, Indiru i Nives

Pokretanje videa...

show 01:10

- Bit će to čista erotika, ali ukusna. Mislim da bolju pomoć od gosta iznenađenja nisam mogla dobiti - rekla je Marina, a Mario, koji će na pozornicu izaći bos, se nadovezao: 'Nije važno tko je kriv, ali ne možemo dokučiti što se dogodilo'.

Nakon izvedbe Brune Marsa u prošloj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato', Marko Braić (29), ovog će puta utjeloviti Massima i njegov veliki hit, Porinom nagrađenu pjesmu 'Iz jednog pogleda'.

- To je predivna pjesma i sada sam joj se imao prilike puno posvetiti. On ima zanimljive pokrete ramenima, koljenima… - rekao je Marko koji unatoč rezultatima iz prošle emisije još uvijek čvrsto drži prvo mjesto u ukupnom poretku. Dodao je da nakon što je u prošloj emisiji pjevao Brunine visoke tonove, sada mora vježbati kako da vokalno utone u dubinu. Ovu pjesmu, kaže, posvećuje sebi.

Stilizirao djevojke za show pa zaboravio Indiri popeglati noge
Stilizirao djevojke za show pa zaboravio Indiri popeglati noge

- Želim pjevati na sceni i uopće ne razmišljati o rezultatu - rekao je. Veliki je talent, što je dokazao svojim sjajnim izvedbama, ali napominje da iza njegovog uspjeha stoje i pripreme do zadnjeg trenutka.

- Vremena nikad dosta. Ja se uvijek pripremam do zadnjeg trenutka tako da znam da sam učinio sve što sam mogao - kaže Marko. 

Nedu Parmać (35) ove ćemo nedjelje gledati kao jednog od najpopularnijeg američkog glumca današnjice koji povremeno zalazi i u glazbene vode – Willa Smitha.

- Puno se veselim, volim tu pjesmu, ali ima momenata u pjesmi gdje postoji šansa da nešto zeznem - rekla je Neda o pjesmi te prepričala o čemu se radi u svojedobnom Willovom hitu 'Boom! Shake the room'.

Dio gledatelja negoduje: 'Mario Valentić je trebao pobijediti...'
Dio gledatelja negoduje: 'Mario Valentić je trebao pobijediti...'

- On repa o tome kako mu je kad dođe u klub, u interesu da taj klub oraspoloži, ali shvaća da drugi muškarci koji se nađu u klubu možda imaju drugačije namjere, pa repa o njima, a ne o sebi - ispričala je Neda.

Siniša Ružić (51) u novoj epizodi imat će dvostruku ulogu - utjelovit će i Željka Bebeka i Jasnu Zlokić s pjesmom 'Ima neka tajna veza'.

- Kad zbrojiš njihovu kilažu – to sam ja - našalio se Siniša kojeg ćemo u ženskoj ulozi romantične Jasne moći vidjeti na ekranu, dok će na pozornicu izaći kao Željko.

- Ovo je pjesma koju smo pjevali i na plažama, s gitarama - prisjetio se Siniša svojih mlađih dana.

Ovoga tjedna u glazbenom showu 'Tvoje lice zvuči poznato', vidjet ćemo još i Lu Jakelić (26) u ulozi megapopularne Billie Eilish, a Maria Valentića (40) kao indijsku zvijezdu Alku Yagnik. Fabijan Pavao Medvešek (27) ovoga puta transformirat će se u legendarnog Franka Sinatru, a Lana Klingor Mihić (40) utjelovit će Taniu Evans iz 'Culture Beata'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin