Show

Komentari 11

Pijanistica se grlila s Đokovićem u Zadru: 'Nisam se zarazila...'

Pijanistica se grlila s Đokovićem u Zadru: 'Nisam se zarazila...'

Lola Astanova oduševila je Đokovića, koji joj se u jednom trenutku pridružio na sceni, a neka od druženja i zajedničkih sviranja dokumentirana su i na društvenim mrežama.

Lijepa zadarska priča s egzibicijskim turnirom Adria Tour u Višnjiku imala je neslavan kraj nakon što je, tik pred finale Novaka Đokovića i Andreja Rubljova, tenisač Grigor Dimitrov objavio da je pozitivan na korona virus. Kasnije su testirani svi igrači, a nekolicina njih je pozitivna na Covid-19 virus, uključujući našeg Bornu Ćorića te najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića (33). 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Upravo s Đokovićem u bliskom je kontaktu bila pijanistica Lola Astanova (34), koja je večer prije glavnog turnira nastupala uz Gibonnija. Lola je oduševila Đokovića, koji joj se u jednom trenutku pridružio na sceni, a neka od druženja i zajedničkih sviranja dokumentirana su i na društvenim mrežama.

Očekivano, Lola se također testirala, a na Instagramu je objavila rezultate. 

- Hvala vam svima na brizi i na lijepim porukama podrške. Želim vas obavijestiti da mi je dobro i da nemam Covid-19 virus, ali ću svejedno u samoizolaciju, za svaki slučaj. Svima koji su pozitivni želim brz oporavak. Pazite na sebe i svoje voljene - napisala je pijanistica. 

Najčitaniji članci