Show

Komentari 2

Pjevačica Marianne Faithfull je hospitalizirana zbog korone...

Pjevačica Marianne Faithfull je hospitalizirana zbog korone...

Najprije se 'samoizolirala' jer je osjetila simptome prehlade, a zatim se prošli ponedjeljak prijavila u bolnicu, gdje je njezin test na korona virus bio pozitivan

Britanska pjevačica, kantautorica i glumica Marianne Faithfull (73) prošli je tjedan prevezena u jednu londonsku bolnicu gdje se liječi od komplikacija nastalih zbog korona virusa. Njezin je menadžer kazao da je pjevačica 'stabilno' i da 'reagira na terapiju', a njezina prijateljica, Penny Arcade, za Rolling Stone je potvrdila da je Marianne od utorka u bolnici.

Najprije se 'samoizolirala' jer je osjetila simptome prehlade, a zatim se prošli ponedjeljak prijavila u bolnicu, gdje je njezin test na korona virus bio pozitivan. U međuvremenu joj se kao posljedica korona virusa razvila upala pluća.

- U životu je izdržala i preživjela puno toga, pa bi bilo tragično da je dokrajči virus - rekla je Arcade, dodavši kako je s Marianne razgovarala telefonom prošli tjedan dok je bila u izolaciji, no čini se da ju je korona virusom zarazio netko od osoba koje se o njoj brinu i povremeno joj dolaze kući ili netko drugi.I njezin bivši suprug, John Dunbar, potvrdio je da je pjevačica zasad dobro, no da teško govori i ne smije primati posjete. Faithfull je u prošlosti patila od brojnih zdravstvenih tegoba. Ranih sedamdesetih, dok je bila beskućnica u Londonu, patila je od anoreksije. U jednom je razdoblju bila ovisna o heroinu.

Godine 2006. joj je dijagnosticiran rak dojke nakon čega je podvrgnuta uspješnoj operaciji. Godine 2007. objavila je da ima hepatitis C, koji joj je dijagnosticiran prije 12 godina. Boluje i od artritisa, a nakon ozljede kuka i operacije razvila joj se infekcija zbog koje je 2015. otkazala turneju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci