Obavijesti

Show

Komentari 18

Pjevačica nastupila u 'Saturday Night Liveu' potpuno gola: Na sebi je imala samo par čizama

Pjevačica nastupila u  'Saturday Night Liveu' potpuno gola: Na sebi je imala samo par čizama
4

Glazbenica Kacey Musgraves gostovala je u prvoj epizodi 47. sezone 'Saturday Night Livea'. Svoju pjesmu 'Justified' izvela je potpuno gola, a strateška mjesta je prekrila gitarom

VIDEO

Show 'Saturday Night Live' započeo je svoju 47. sezonu - golotinjom. Gošća je bila pjevačica Kacey Musgraves (33), koja je zapjevala na pozornici dok je na sebi imala samo par kaubojskih čizama.

Prošle subote je potpuno gola je izvela pjesmu 'Justified' sa svog novog albuma, a strateška mjesta pokrila je gitarom. Bio je to prvi golišavi trenutak u povijesti ove komične emisije, koja se trenutno prikazuje na Bingeu.

- Bila je gola. Poduzeli smo mjere opreza, a ovo je bilo prvi put da se to dogodilo u emisiji - potvrdio je za Variety publicist Kacey Musgraves.

Nakon provokativnog nastupa, Kacey se još jednom vratila na pozornicu kako bi izvela pjesmu 'Camera Roll'. Tada se pojavila potpuno odjevena, u trapericama i flanelskoj košulji.

Urnebes u studiju: Zvijezde ‘Mamurluka’ rugale se Aniston
Urnebes u studiju: Zvijezde ‘Mamurluka’ rugale se Aniston

Musgraves je se referirala na svoj seksi nastup na Twitteru, podijelivši sliku poznate scene iz filma 'Forrest Gump' u kojoj Jenny (Robin Wright), nastupa gola, prekrivena jedino gitaorom.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu