Show

Komentari 2

Pjevačica o svojoj neplodnosti: 'Vjerujem da ću postati majka'

Pjevačica o svojoj neplodnosti: 'Vjerujem da ću postati majka'

Nakon što je još prije pet godina saznala da ne može imati djecu, engleska glazbenica Jessie J odlučila je stvari uzeti u svoje i pokušala sve kako bi ipak zatrudnila...

Pjevačici Jessie J (31) doktori su rekli da je neplodna i da neće moći imati djece. Ona je otkrila da je nakon teške dijagnoze s kojom se morala suočiti promijenila životni stil.

- Uvijek sam bila netko tko je otvoren i iskren. Prije četiri, četiri i pol, pet godina, dijagnosticirali su mi tu bolest. Ta liječnička potvrda me bacila u očaj. Rekli su mi da ne mogu imati djecu, no ja ne vjerujem u to. Vjerujem u čuda. Nisam odustala - rekla je pjevačica za radijski show 'Heart Breakfast'.

Dodala je kako je posljednje četiri godine mnogo radila na sebi pa je promijenila prehranu i način života. Četiri je godine bolest držala u sebi, odnosno, tek njezini najmiliji znali su za njezinu neplodnost. No, prošle godine odlučila je progovoriti za javnost. U emotivnom govoru u londonskoj koncertnoj dvorani Royal Albert Hallu najprije je otkrila s kakvom se bolešću bori, a potom je otpjevala pjesmu 'Four Letter Word' koja govori o tome.

- Znala sam da će to pomoći ženama i muškarcima koji se bore s neplodnošću. Već samo to što netko poznat o tome javno govori može pomoći onima koji ne znaju kako uopće započeti razgovor o tome - istaknula je.

Pjevačica, koja je u vezi s glumcem Channingom Tatumom (39) od listopada prošle godine, kaže da s njim još nije razgovarala o  zajedničkoj djeci, ali i da je drugi ne pitaju o roditeljstvu.

- Svi izbjegavaju to pitanje pa ga preoblikuju u 'Hoćete li se vjenčati' - rekla je Jessie J.

Najčitaniji članci