Show

Komentari 23

Pjevačica Zvezda Granda mrdala guzom pa su joj 'izvirile' gaćice

Pjevačica Zvezda Granda mrdala guzom pa su joj 'izvirile' gaćice

No čini se da joj žiri to nije mnogo zamjerio s obzirom na to da je dobila maksimalnih pet glasova i time izborila prolaz u četvrti krug natjecanja. To se nije svidjelo Karleuši koja se pobunila

U najnovijoj epizodi glazbenog showa 'Zvezde Granda' nije nedostajalo drame, a posebnu pozornost privukla je natjecateljica Marica Đukić (35) iz Beograda.

Njezina mentorica je Marija Šerifović (35), a borila se protiv kandidatkinje Natalije Joksimović (17), čiji je mentor Jelena Karleuša (41).

POGLEDAJTE VIDEO:

Marica je odjenula šljašteću haljinu kojom je istaknula dekolte, no to nije jedino što je pokazala.

Pjevala je Karleušin hit 'Ide maca oko tebe' pa se tijekom nastupa izvijala i mrdala guzom, a u jednom trenutku 'izvirile' su joj crne gaćice.

Ipak, čini se da joj žiri to nije mnogo zamjerio s obzirom na to da je dobila maksimalnih pet glasova i time izborila prolaz u četvrti krug natjecanja.

To se nije svidjelo Jeleni koja se pobunila jer je smatrala da su zakinuli njezinu kandidatkinju pa je u jednom trenutku ustala i sarkastično pljeskala.

- Jedan veliki aplauz mojim kolegama koje su večeras pokazale kako su krajnje neobjektivne. Dali ste lošijoj pjevačici svih pet glasova, bravo! - poručila je.

No kasnije je i Karleuša slavila jer je njezina natjecateljica ipak prošla dalje.

Najčitaniji članci