Obavijesti

Show

Komentari 21

Plaćaju 1200 kn da bi bile na setu serije '1001 noć'...

Plaćaju 1200 kn da bi bile na setu serije '1001 noć'...
4

'Tisuću i jednu noć' radio je vrhunski tim iz turske filmske produkcije. Žene masovno odlaze vidjeti raskošne vile u Turskoj gdje se snimala sapunica

VIDEO

Nevjerojatna je pomama za Turskom otkako u ponudi imamo posjete lokacijama gdje se snimala sapunica, kažu u beogradskoj turističkoj agenciji. Ta agencija od početka kolovoza nudi šestodnevni aranžman koji uključuje i obilazak lokacija na kojima se snimala '1001 noć'.
- Naši putnici obići će kuću u kojoj je živjela Onurova majka, njegove tvrtke, trgovine kožnom galanterijom koju je držao Šeherezadin svekar Burhan, pa i mjesto na Bosporu na koje bi Onur išao razmišljati - dodaju u beogradskoj agenciji. Cijena puta je 1200 kuna, a prvih 49 putnika, većinom žena, kreće za tjedan dana. Serija se u Srbiji počela prikazivati prije pola godine, a u Hrvatskoj se emitira od 22. kolovoza. Sapunica, koju su snimali od 2006. do 2009. donijela je popularnost ne samo Šeherezadi i Onuru, već i njegovom prijatelju Keremu, koji je postao seks simbol. Šeherezada (28) i Onur (40) žive u Istanbulu sa sedmomjesečnim sinom Alijem. Glumica je bila presretna dok je s Onurom snimala seriju jer zbog obveza nisu previše zajedno. Ona je trenutačno u Izmiru gdje snima seriju 'Pjesma bez kraja', a on se priprema za ulogu Sulejmana Veličanstvenog.

SNIMALI SU U VILAMA TURSKIH BOGATAŠA
'Tisuću i jednu noć', originalnog naziva 'Binbir Gece' radio je vrhunski tim iz turske filmske produkcije. Snimali su u raskošnim vilama turskih bogataša. Kuća u kojoj živi Onurova mama, kao i kuća roditelja tragično preminulog Šeherezadinog supruga uređena je u europskom i orijentalnom stilu. Producenti su pazili na svaki detalj. Tako primjerice likovi obavezno piju kavu iz fildžana serviranu uz tursku slasticu rahat lokum.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor