Obavijesti

Show

Komentari 11

'Plačem svaki put kad vidim kako je tata glumio Mališana'

'Plačem svaki put kad vidim kako je tata glumio Mališana'

Jednom su moju kćer pitali što je naslijedila od Charlieja Chaplina. Rekla je 'brkove, pa sam ih uklonila voskom'. Za mene vrijedi ista stvar, šali se Geraldine

VIDEO

Ne mogu odglumiti Charlieja Chaplina. Pa jedan je Charlie Chaplin, kaže Geraldine Chaplin (74). Pripadnica slavne multinacionalne glumačke dinastije Chaplin i prva od osmero djece Charlieja Chaplina u Zagrebu je predstavila romantičnu komediju 'Sidro i nada' kojom se zatvara 16. Zagreb Film Festival.

- Jednom su moju kćer pitali što je naslijedila od Charlieja Chaplina. Rekla je 'brkove, pa sam ih uklonila voskom'. Za mene vrijedi ista stvar - šali se Geraldine. Na pitanje koji joj je najdraži očev film, glumica je odgovorila: Nisam sigurna, ali mislim da se radi o Mališanu. Iako su Svjetla velegrada vjerojatno njegov najbolji film, Mališan me ubija i ne mogu pogledati bez da zaplačem.

Djetinjstva se, kaže, ne sjeća baš dobro.

- Nemam puno sjećanja, valjda zato što je prošlo već mnogo godina, ali vjerujem da sam imala sretno djetinjstvo - kaže. Kad smo joj rekli da je izuzetno mršava, zahvalila nam se na komplimentu.

- Trudim se. Puno vježbam i idem u duge šetnje, a to je i priroda - kaže Geraldine koja ima samo 45 kilograma, dok izgledom podsjeća na svog slavnog oca. Ispričala nam je da Charlie nije bio sretan kada mu je rekla da se namjerava baviti glumom.

- Nije dobro prihvatio tu činjenicu. Znao je koji su nedostaci glumačke karijere i koliko čovjek zbog nje može patiti. Želio je da imamo normalne karijere i budemo doktori odvjetnici ili bankari. Ja isto želim i članovima svoje obitelji - ispričala je glumica. U Hrvatskoj je bila već nekoliko puta.

- Što mogu reći o Hrvatskoj nego da mi se sviđa da je volim. Prvi sam put u Zagrebu i ništa neću stići vidjeti pa mi ne preostaje ništa drugo nego da se ponovno vratim - istaknula je Geraldine. Smatra da nije dobra baka.

- Imam ispriku jer moji unuci žive jako daleko i viđam ih samo jednom godišnje. Trudim se biti dobra baka, ali djeca me jednostavno ne vole - zaključila je kći Charlieja Chaplina.

'Ne žele biti pored Kate Middleton i princa Williama': Meghan i Harry sele iz Kensingtonske palače?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin