Obavijesti

Show

Komentari 0

'Planet majmuna: Rat' pokazat će nam vojsku ludih majmuna

'Planet majmuna: Rat' pokazat će nam vojsku ludih majmuna
2

Vođa pobunjenih majmuna, Caesar, spremao se za eksplozivni sukob s ljudima, zabrinut za budućnost majmuna. Njegova vojska je tu, no hoće li to biti dosta da zaustavi hrabre ljude?

VIDEO

Na kraju 'Planeta majmuna: Revolucija', drugog filma iz serijala o padu čovječanstva, majmun Caesar se spremao za nadolazeći eksplozivni sukob s ljudima, zabrinut za budućnost pobunjenih majmuna. Redatelj Matt Reeves je pak imao težak zadatak donijeti odluku u kojem smjeru će krenuti sljedeći nastavak popularne filmske franšize. 

Nakon što su uzeli mjesec dana da se odmore od uspjeha tog filma, Reeves i scenarist Bomback počeli su smišljati sljedeće poglavlje u Caesarovoj legendarnoj priči.

Na početku ovog filma saznajemo da su prošle dvije godine od događaja u prethodnom nastavku i da su Caesarovi majmuni u opasnosti. Povukli su se u šumu gdje se često bore protiv ljudske vojske kojom upravlja efikasni pukovnik McCullough (Woody Harrelson). Trpe velike gubitke, a Caesar osjeća bol kod svake smrti.

- Ovaj film je puno veći od svih ostalih, ali ne gubi srž ove franšize, a to je emocionalna priča o Caesaru i njegovim majmunima. Pitanje je bilo kako pomiriti epsku priču koja se proteže kroz sve filmove s upečatljivim intimnim trenucima u prvom planu? Nadahnuo nas je film 'Most na rijeci Kwai' jer prikazuje mentalnu borbu između osoba snažne volje, pa i ovdje se na neki način priča pretvori u bitku između Caesara i pukovnika… Ovo je vrlo osobna bitka, na kocki su životi svih majmuna. Tako da smo se zabavili, sanjali i poigravali pričom, kao da ne moramo napisati scenarij, ali onda smo ga na kraju nekako ipak dobili. Bili smo vrlo uzbuđeni, kao i studio - rekao je redatelj.

Redatelj prethodnog nastavka, 'Planet majmuna: Revolucija', Matt Reeves, vraća se još jednom u redateljsku stolicu. U glavnoj ulozi je nezaobilazni Andy Serkis, dok se u ostalim ulogama nalaze Woody Harrelson, Steve Zahn, Judy Greer, Karin Konoval, Amiah Miller i Terry Notary. Film ćemo u kinima vjerojatno gledati 13. srpnja, no kako još nema potvrde oko tog datuma, pratite našu filmsku stranicu glede bitnih informacija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode