Obavijesti

Show

Komentari 15

'Plastična' starleta ima jezive ožiljke i troši novac na tulume

'Plastična' starleta ima jezive ožiljke i troši novac na tulume
9

Katie Price ovisna je o estetskim operacijama. Nije odustala ni nakon što joj je plastični kirurg rekao kako bi ju mogle dovestio čak i do smrti. Osim toga, obožava tulumarenje i opijanje. Tako će proslaviti i rođendan

VIDEO

Starleta Katie Price se s 13 godina 'bacila' u manekenske vode, a popularnost je stekla kada je 2015. godine pobijedila u 'Celebrity Big Brotheru'. Nedvojbeno može nositi nadimak 'kraljica plastičnih operacija', a danas slavi 42. rođendan.

Prijašnje rođendane slavila slavila je u klubovima, gdje se često opijala. The Sun piše kako je sada trijezna tri mjeseca pa je odlučila proslavu s koktelima da se opusti. 

- Ove godine Katie će napraviti zabavu kod kuće u izolaciji. Pozvat će obitelj i prijatelje. Rekla je kako će uživati u koktelima i pokazati gostima kako ona pravi svoje omiljeno piće - rekao je izvor za britanske medije. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:43

Alkohol ju je često koštao. Opijala bi se u noćnim klubovima, a nerijetko je i pretjerala. Jednom prilikom, dok je dugo u noć partijala u jednom klubu, toliko se napila da ju je osoblje noćnog kluba izbacilo. 

Katie se nije svidjelo njihovo ponašanje pa kad su joj rekli neka polako krene kući, počela je čupati i vući za glavu ženu koja radi u noćnom klubu, piše The Sun

- Katie je hodala od sobe do sobe s čovjekom za kojeg se naposljetku ispostavilo da radi u tom noćnom klubu. Potom je drugi član osoblja rekao Katie nek napusti klub - rekao je očevidac situacije. Čovjek koji joj je pravio društvo navodno je zaštitar.

Starleta žali za bivšim, dok on sada prodaje zaručnički prsten
Starleta žali za bivšim, dok on sada prodaje zaručnički prsten

Starleta živi u blizini Brightona pa ju osoblje poznaje. Otpratili su ju do taksija i otišla je kući. Kateini skandali su nikakvo iznenađenje za njezine prijatelji koji tvrde da ju je 'puknula' kriza srednjih godina. 

No, ludi provodi i pijanstva nisu jedino što ju je obilježilo. Katie je poznata po brojnim plastičnim operacijama, zbog čega je bila na meti kritika.  Katie želi izgledati kao 'savršena ljudska lutka'. Već se nekoliko puta korigirala, a kad je otišla pod nož u Istanbul je čak i snimila sponzorirani video za kliniku u kojoj je napravila estetski zahvat, ali umjesto da je privukla klijente, samo ih je zgrozila.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Former Glamour Model Katie Price Aka Jordan goes under the knife as she

Javnost je ostala šokirana kad je vidjela velike ožiljke na Priceinom licu, a navodno su njezinih petero djece koje ima iz tri različita braka, nakon posljednje operacije počela plakati kad su vidjeli njezino lice u zavojima. Iako su je doktori upozoravali na to da treba smanjiti s plastičnim operacijama, čini se kako se Katie ne da.

- Česti odlasci na plastične operacije kao što Katie to radi, povlači za sobom rizik od komplikacija, uključujući sepsu koja bi ju u najgorem slučaju mogla ubiti - objasnio je kirurg Marko Ho Asjoe za magazin Closer.

Marko joj je preporučio da više ne radi nikakve korekcije. 

- Bila je toliko često na operacijskom stolu i pod anestezijom, da je to u njezinu slučaju već toksično i može izazvati ozbiljne povrede mozga i moždanih ćelija. Također riskira mogućnost dobivanja kožnih bolesti, koža joj može početi trunuti i može doći do oštećenja mišića na licu, vidljivih ožiljaka i prestanka cirkuliranja krvi ispod kože - rekao je Marko te naglasio da Katie nikada neće izgledati normalno. 

*PREMIUM-EXCLUSIVE* The British Glamour Model Katie Price aka Jordan and fiance Kris Boyson go under the knife for a  series of cosmetic surgery procedures costing around £33,000! *MUST CALL FOR PRICING*

Nedavno je izjavila kako bi se htjela vratiti staroj slavi od prije 20 godina kada je prvi put pozirala za časopis 'Playboy'. Tvrdi kako bi to ponovno željela napraviti. Te 2020. bila je poznatija pod imenom Jordan. Izdavač ju je na naslovnici nazvao 'londonska legendarna loša djevojka Jordan'. Fotografiju naslovnice časopisa Katie je podijelila s pratiteljima na svom Instagram profilu.

- Prije 20 godina krasila sam naslovnicu američkog Playboya. Rado bih to opet učinila. Osjećam se bolje i više seksi sada kad sam starija - napisala je starleta u opis fotografije na društvenoj mreži. Njezini su pratitelji u komentarima počeli pisati kako se Price danas jako promijenila.

- Ni sama ne znaš kako si tada dobro izgledala, ne razumijem zašto si se toliko htjela promijeniti. Molim te, ne daj svojoj kćeri da uništi lice kao što si ti sebi napravila - neki su od komentara.

Starleta je sad očajna: Selfije s fanovima naplaćuje 440 kuna
Starleta je sad očajna: Selfije s fanovima naplaćuje 440 kuna

Osim što su je unakazile, plastične operacije dobro su joj  'lupile' i po novčaniku. Nekontrolirano je trošila novac, a prošle godine je proglasila bankrot. 

Živjela je raskošno. Osim na plastične operacije, velike svote novca trošila na shopping, brendirane stvari i luksuzne odmore. Sad ju je sve stiglo. Katie je ima otprilike sedam milijuna kuna dugova koje mora vratiti. Sud će odrediti povjerenika koji će rasprodati njezinu imovinu, uključujući i kuću koja vrijedi dva milijuna funti, odnosno 17 milijuna kuna. 

Duguje novac za hipoteku, a grijanje mjesečno plaća 2000 funti, odnosno 17.000 kuna jer ga uopće ne gasi. Dodatni troškovi bili su joj i manikura, pedikura, frizer i masaže svaki drugi dan. Trenutačno su joj jedini prihodi od vlastitog televizijskog showa 'My Crazy Life' te promoviranja proizvoda za mršavljenje na društvenim mrežama. Osim toga, renovirala je i svoju vilu, na što je potrošila enormne svote.

Njezino bogatstvo procijenili su 2012. na 45 milijuna funti (oko 374 milijuna kuna), ali navodno je tad na novog dečka već 'iskeširala' oko četiri milijuna kuna, a mjesečno plaća 80.000 kuna za održavanje vlastite farme u Surreyju. 

S bivšim suprugom Haylerom ima sina Jetta Riviera (6) i kćer Bunny (5). S bivšim mužem, pjevačem Peterom Andreom (47) ima kćer Princess Tiaamii Crystal Esther (13) i sina Junior Savva Andreasa Andrea (15). Sina Harveya Pricea (18) dobila je s bivšim nogometašem Dwightom Yorkeom (48). 

POGLEDAJTE VIDEO: Dean Kotiga radi čokoladne lizalice!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije
Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku