Obavijesti

Show

Komentari 8

Plavi tim u 'Survivoru' napustio je Roko i poručio: 'Viđat ćemo se još, bilo vam to drago ili ne'

Plavi tim u 'Survivoru' napustio je Roko i poručio: 'Viđat ćemo se još, bilo vam to drago ili ne'
11

Iako su bili žilavi protivnici, Rokova ozljeda utjecala je na ishod igre i rezultirala porazom nakon kojega je automatski prestao biti dio plavog tima, a njegov suparnik Tomislav zasluženo je nastavio natjecanje

VIDEO

Posljednji duel u 'Survivoru' protekao je u znaku plave boje jer su se u njemu za ostanak u showu natjecala dva kandidata iz plavog tima, a dok se jedan uspio izboriti za svoje mjesto u timu, drugi je postao novi član porote koja će imati presudnu riječ u odabiru drugog finalista kada za to dođe vrijeme. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ivana Banfić 01:07


Za napeti kraj tjedna plavi je tim odigrao izazov za osobni imunitet koji je ovoga puta zbog zahtjevnog zadatka balansiranja bio kratkog vijeka, a pobjedu je odnijela Nika kojoj je ogrlica imuniteta donijela zaštitu od nominacija, ali i odgovornost da odabere jednog kandidata za duel. „Moje pleme se ne treba bojati, znaju da ću donijeti dobru odluku i da neću nikome naštetiti, ali svejedno spavajte s jednim okom otvorenim“, najavila je Nika prije početka Plemenskog vijeća. 

Na nominacijama su članovi plavog tima za prvog duelista jednoglasno izglasali Roka, a kao njegovog protivnika Nika je iz promišljenog razloga odabrala Tomislava. „Za Roka sam odabrala dostojanstvenog protivnika, a to će biti Tomislav. Kako ne želim da Roko preda borbu, tako želim da Tomislav da sto posto od sebe i nadam se uzbudljivom duelu“, poručila je Nika koja je u duel odlučila poslati mušku osobu jer je smatrala da bi Roko popustio ženama u duelu. 

Zbog ozljede koja mu je otežavala sudjelovanje u izazovima, Roka nije iznenadila nominacija, a prije odlaska u duel osvrnuo se na svoju avanturu u 'Survivoru'. „Od prvog dana bio mi je gušt spavati na podu, pod kišom i bez hrane. Možda mi je taj period bez hrane bio težak do desetog ili petnaestog dana, a onda se jednostavno privikneš“, poručio je Roko te priznao da je za vrijeme boravka na otoku doživio brojne uspone i padove zbog kojih je na trenutke pomišljao na odustajanje.

„I to sam prebolio i preživio i to me dovuklo do ovdje. Znam da nisam na tom putu nikoga lagao niti nekome iz svog tima napravio nešto loše da bi došao do ovdje gdje jesam“, dodao je i zaključio da je u 'Survivoru' naučio da ništa ne treba suditi na prvu. 

Kandidatima je u duelu zadatak bio da uz pomoć užeta što dulje drže mehanizam s čekićem u zraku, a kako je vrijeme odmicalo, uže su morali primati prema kraju što je dodatno otežavalo igru. Iako su bili žilavi protivnici, Rokova ozljeda utjecala je na ishod igre i rezultirala porazom nakon kojega je automatski prestao biti dio plavog tima, a njegov suparnik Tomislav zasluženo je nastavio natjecanje.

„Ovaj duel mi je išao na ruku jer su snaga i izdržljivost nešto što meni ide. Kad sam vidio izazov znao sam, čak i da je Roko zdrav sto posto, bile bi mu šanse puno veće, ali mislim da bih ga i onda pobijedio. Nažalost, to nećemo znati“, poručio je Tomislav koji ni na trenutak nije sumnjao u svoju pobjedu, ali je izrazio zadovoljstvo što mu je Roko pružio otpor jer se nije predao do zadnjeg trenutka. 

Tomislavu je duel s Rokom ujedno bio i prvi duel od početka showa koji će zasigurno ostati upamćen po tome što je iz natjecanja izbacio prijatelja. „Možda ga jesam pobijedio, ali prijateljstvo i dalje ostaje i to mi je puno važnije od ovoga“, zaključio je Tomislav te poručio Roku da ih nakon showa čekaju nove avanture. 

Natjecatelji 'Survivora' prolazili kroz prepreke s povezom na očima, a plavi ostali bez člana
Natjecatelji 'Survivora' prolazili kroz prepreke s povezom na očima, a plavi ostali bez člana

Kada je na red došlo da se Roko oprosti od svog tima, nitko nije bio ravnodušan, a suze i emocije pokazale su da im je bio uistinu važna karika. „Viđat ćemo se još nemili broj puta, bilo vama drago ii ne“, našalio se Roko te zakraj dodao: „Sad smo sve češće na Plemenskim vijećima gdje ćemo se viđati, iako nećemo moći komunicirati, ali čekat ću vas na izlazu i spremati vam sobice jednom po jednom kako budete dolazili i ušuškavati vas prije spavanja svojim hrkanjem“.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova
Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma
'IZAZOVNO I PRKOSNO'

Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma

Dizajnerica iz Banja luke pohvalila se videom na društvenim mrežama u kojem sjedi na stolcu i zavodljivo prebacuje nogu preko noge