Show

Komentari 4

Playboy želi da im bujna Dolly Parton (74) pozira za rođendan

Playboy želi da im bujna Dolly Parton (74) pozira za rođendan

Prvi put se na naslovnici pojavila 1978. Te godine nosila je prepoznatljiv kostim Playboyeve zečice s ušima te ujedno bila prva country zvijezda koja je krasila naslovnicu časopisa

Zvijezda country glazbe, Dolly Parton (74), u ožujku je izjavila kako se nada da će sljedeće godine, za 75. rođendan, ponovno biti na naslovnici Playboya. A čini se kako se će joj se ta želja i ostvariti.

Menadžer Playboya rekao je za TMZ da bi časopis volio ponovno snimati Dolly. Također, kaže kako ona zna da sve što treba je 'reći riječ' i stvar je riješena.

Rođendan ove glazbenice je u siječnju pa preostaje vidjeti hoće li uistinu još jednom krasiti naslovnicu kultnog časopisa.

Prvi put se na naslovnici pojavila u listopadu 1978. Te godine nosila je prepoznatljiv kostim Playboyeve zečice s ušima te ujedno bila prva country zvijezda koja je krasila naslovnicu časopisa.

- Vjerojatno bih mogla iskoristiti taj kostim opet. Grudi su mi još uvijek iste - našalila se glazbena zvijezda.

Inače, Parton je u travnju donirala milijun dolara (oko šest milijuna i 400.000 kuna) za istraživanje cjepiva protiv korona virusa i njezina donacija sada je uvelike pomogla razvoju cjepiva Moderna, koje pokazuje 94,5% zaštitu od virusa, piše CNN.

Najčitaniji članci