Obavijesti

Show

Komentari 0

Playground pool party- Najveći pool party u Hrvatskoj!

Playground pool party- Najveći pool party u Hrvatskoj!
1

Playground: više od 12 sati non-stop zabave uz Freemasons i Gramophonedzie obilježit će prvu subotu u srpnju na našim najvećim bazenima

VIDEO

Playground pool party, zbog velikog interesa pustio je u promet dodatnih 1000 ulaznica, dodatno pojačavši produkciju za potpuni užitak publike.

Playground: više od 12 sati non-stop zabave uz Freemasons i Gramophonedzie obilježit će prvu subotu u srpnju na našim najvećim bazenima, onima u Termama Tuhelj. Svoj dolazak već su najavili Neven Ciganović i Alex Grdić dok će odabrani mister i miss turizma ovog petka doći na event u pratnji Borisa Kosmača i još nekih poznatih zvijezda.

Spoj Playgrounda koji se održava na Međunarodni dan poljubaca i najvećeg kompleksa bazena u Hrvatskoj rezultirao je idejom: fotografirati najveći poljubac u bazenu. Na dan velike zabave, 6. srpnja obilježit će se zabavni praznik ljubljenja s najviše poljubac istovremeno na jednom mjestu. Zbog velikog interesa za krate u pretprodaji, organizator, turistička agencija Via-Tours angažirala je dodatne spasioce i dodatni prostor za svlačionice te je u promet pušteno dodatnih 1000 karata. Peko 5000m2 vodene površine za ovu priliku ozvučit će se s preko četrdesetak kW zvuka i osvijetliti sa stotinjak kW lasera. Za hlađenje osigurano je i par tona leda uz bogatu ponudu pića, voća, a ni ponuda hrane neće nedostajati.

DJ Pintha Indahouse, The Beez Kneez, dvojac koji čine Miss Lala i Kosta Radman, DJ Nick, Yooma i Tony D domaće su provjerene snage koje će umiksavati eter Vodenog planeta dok će publika moći biti dio najvećeg poljupca i poslati zabavnu i tolerantnu poruku ljubavi, a ljubav je “sve što nam treba”.

U dnevnom programu Playgrounda publiku očekuje dan ispunjen igrama i natjecanjima uz voditelja MC MPO Marka Petra Oreškovića, dok će Boris Kosmač voditi nezaboravni izbor za Playground miss i mistera kojima će njihove titule uručiti miss i mister turizma za 2013. godinu, izabrani 5. srpnja u Poreču. Sve o prijavama doznajte putem Facebook stranice događaja: Playground pool party, a pobjednike naravno očekuje i vrijedna nagrada organizatora.

Autobusi će iz smjera Zagreba i Varaždina voziti na Playground za cijenu od 15 kuna po vožnji. Prvi autobusi kreću u 13:00 h i kružit će za Terme Tuhelj do 17h dok će busevi prema nazad kružit prema Zagrebu od 22h. Korisne informacije o vremenima polazaka moći će se dobiti putem Facebook stranice događaja: Playground pool party.

Svi koji dolaze iz smjera Vukovara, Osijeka, Đakova, Orahovice, Slavonskog Broda, Našica, Slatine i Virovitice, te Dubrovnika, Ploča i Makarske na vrijeme će biti obaviješteni o vremenu i mjestu direktnog autobusnog transfera na Playground. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija