Obavijesti

Show

Komentari 33

Čavajda opet najbolji, Nevena Rendeli i Patrik napustili show

Čavajda opet najbolji, Nevena Rendeli i Patrik napustili show
22

Tango Mislava Čavajde i Petre žiri je nagradio najvećim brojem bodova. Dinko je kao najbolji jive izdvojio onaj Sande i Nicolasa, a Iva i Robert oduševili su valcerom

VIDEO

U drugoj emisiji 'Plesa sa zvijezdama' publiku i žiri najmanje je impresionirao nastup Nevene Rendeli i Patrika Majcena koji su napustili show.

- Nisam imala prevelika očekivanja, bilo mi je jasno da nismo među boljim plesačima. Bilo je zabavno večeras i mislim da smo bili izjednačeni u salsi. Nisam razočarana, jer bilo je stvarno veselo i zanimljivo - rekla je novinarka i voditeljica. 

 Za izvedbu salse, žiri ih je nagradio s 25 bodova. 

- Bili ste živi par, ali Nevena vi ste jaukali kao da vas je nešto zaboljelo. Možda se ne osjećate ugodno u kostimu - rekla je Milka, a Nevena je komentirala da bi se ipak bolje osjećala u kostimu koji više pokriva.

Žanamari: Noge su mi se tresle od početka do kraja

Žiri je Žanamari Lalić i Damira Horvatinčića za izvedbu bečkog valcera nagradio s 29 bodova. 

- Kad smo se pripremali za bečki valcer bila je opuštenija i mirnija nego prošli put tijekom priprema za cha cha cha - rekao je Damir.

Član žirija Davor Bilman komentirao je da Žanamari puno bolje pristaju standardni plesovi i damski stil.

- U par navrata na početku bilo je užasno držanje, no sve u svemu bilo je bolje nego cha cha cha - rekao je Bilman, a pjevačica je komentirala da su joj se noge tresle od početka do kraja jer je bila posebno uzbuđena. 

- Toliko mi se sviđao taj valcer tako da nisam htjela napraviti grešku i možda se to osjetilo u koracima. Drugi puta ću biti opuštenija - rekla je Žanamari. 

'To je bio pravi spektakl'

Ronald Braus i Ana Domišljanović plesali su quickstep i za svoju izvedbu dobili 34 boda. Ana je komentirala da su joj to najveće ocjene ikada dosad i umalo se rasplakala.

Publika ih je nagradila velikim pljeskom i ovacijama. 

- Bili su jedno vrijeme samostalni, ja sam gledala kakav je to konjic koji može tako divno skakutati. Bilo je brzo, izgledalo je tako lagano, čestitam vam bilo je jako lijepo - rekla je Milka.

- To je bio pravi spektakl, čestitam - rekao je Elio.

'Trebalo je malo više aktivirati lijepe nogice i eleganciju'

Ornela Vištica i Marko Herceg plesali su jive za koji su nagrađeni s 25 bodova. Glumica je iskreno priznala da su se za ovaj nastup pripremali puno manje od prošlog zbog čega je imala veću tremu. Publiku je zamolila da im daju priliku da u sljedećoj emisiji zaplešu tango. 

- Koreografija je bila imaginarna, ona za koju se nikad ne zna kako će završiti. Bilo je tu dosta showa, lijepe nogice i eleganciju to je trebalo malo aktivirati i manje se bojati. Bili ste dobri, ali mogli ste biti puno bolji da ste se malo opustili - rekao im je Elio Bašan

Bilman je Janku i Valentini za salsu dao samo dva boda: Nije mi se svidjelo

Janko Popović Volarić i Valentina Walme izveli su salsu i za svoju izvedbu dobili 21 bod. Valentina je komentirala da joj je to najniža ocjena dosad, a Janko je zamolio publiku da glasuje za njih jer bi idući put rado plesao quickstep. 

- Ovaj zadnji dio je dosta opasno djelovao pogotovo za mušku populaciju. Što se tiče salse, nije mi se uopće svidjela - rekao je Bilman koji im je dao samo dva boda. 

- Vi ste Janko očito začin koji tek treba 'skuhati'. Vi se tek trebate otvoriti i pokazati nam što znate i kako začiniti ples - rekla je Milka.

Iva i Robert oduševili bečkim valcerom

Iva Mihalić i Robert Schubert plesali su bečki valcer i dobili 38 bodova.

- Bilo vas je lijepo gledati, bilo je prirodno, neusiljeno s nekim manjim poskocima. Jednostavno, moram vam čestitati - rekao je Dinko. 

Davor je komentirao da Iva ima dobre predispozicije za idealno držanje.

- Moram reći da me smetalo skakutanje, ono kao kad dijete poskoči u zrak kad ga roditelji vode - rekao je Bilman. 

'Mislave, vi definitivno imate talenta za ples'

Mislav Čavajda i Petra Jeričević izveli su tango i od žirija dobili 39 bodova, najveći broj bodova od žirija tijekom večeri. 

- Mislave, mislim da vi definitivno imate talenta za ples. Ovo više nije slučajno, imali ste tango 'look', svoj glumački poziv ste iskoristili odlično - rekao je Elio. 

Petra je priznala da vježbaju tri, četiri sata dnevno, a Bilman je njihov nastup komentirao riječima: 'Strastveno, moćno i izvanredno'.

Giuliano: Puno smo vježbali, treba 'zapeti' jer imamo malo vremena

Giuliano Đanić i Marija Marinčić plesali su bečki valcer za što ih je publika nagradila ovacijama, a žiri s 35 bodova. Splitski pjevač je komentirao da su puno vježbali. 

- Imamo malo vremena, trebamo 'zapeti' i pošteno se naraditi - rekao je. 

Bilman je komentirao da je držanje moglo biti bolje. 

- Dopala mi se ova vaša izvedba, to ste dokazali okretima, izgledalo je veoma lepršavo - rekao je Dinko. 

- Moj kolega Giuliano je nebrušeni dragulj splitskog plesa. Giuliano, idemo naprijed - rekao je Goran Karan koji je nastupio u showu. 

'Meni se dopao ovaj jive, ovo je najbolji jive večeras'

Sanda Dubravčić Nicolas Quesnoit plesali su jive i dobili 36 bodova. 

- Meni se dopao ovaj jive, ovo je najbolji jive večeras. Oduševili ste me vašom koreografijom, bilo je duhovito i bilo je puno skokova. Pokazali ste te svoje mišićave nogice - rekao je Dinko. 

Bilman je komentirao da mu je na početku djelovao kao da su u nekom Domu za starije osobe dok se poslije iznenadio u kakvom smjeru idu. 

- Dopalo mi se kako ste složili dva ritma i sve skupa bilo je veselo. Privukli ste i publiku i nas sudce - komentirao je Elio.

Ples sa zvijezdama: Prvi su iz showa ispali D. Hoyka i Tihana

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski