Show

Komentari 5

Plesač Marko Mrkić u društvu s Dinom Rađom: 'Njegovo znanje o plesu je neupitno i stručno!'

Plesač Marko Mrkić u društvu s Dinom Rađom: 'Njegovo znanje o plesu je neupitno i stručno!'

Dino i Marko su dobri prijatelji, a plesač je nastupio zajedno s Viktorijom Rađom u prošloj sezoni showa 'Ples sa zvijezdama'

Plesač i mentor iz showa "Ples sa zvijezdama" Marko Mrkić objavio je na društvenim mrežama video s bivšim košarkašem Dinom Rađom u kojem ga on uči plesnim pokretima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Jeste se pitali tko mentorira mentore? Ove godine idem nekonvencionalno, s nekim tko je naklonjeniji senzualnim plesovima, a njegovo znanje je neupitno i stručno. Predstavljam vam svoju desnu ruku za tehniku, ekspresivnost i dinamiku - napisao je Marko.

Inače, Dino i Marko su dobri prijatelji, a plesač je nastupio zajedno s Viktorijom Rađom u prošloj sezoni showa 'Ples sa zvijezdama'.

- Marko, nikad nećeš imat njegovu senzualnost, gracioznost i znanje i držanje u plesu - porčio mu je pratitelj.

U novoj sezoni 'Plesa sa zvijezdama' njegova partnerica je beauty influencerica i blogerica Jelena Perić (30).

Svojim plesnim koracima oduševili su sve, a nastup je pratila i Markova dugogodišnja djevojka Antea Franjić, kojoj je na Instagramu posvetio i romantičnu objavu.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S JELENOM PERIĆ:

- Prošle sezone je bila na svih 12 emisija. Otpala joj leđa, ali dobro je prošlo. Mi smo jučer ubili ples, nju bole leđa. Slučajnost? Volim te! - napisao je Marko uz objavu na društvenoj mreži.

Najčitaniji članci