Obavijesti

Show

Komentari 10

Plesačica Tina Walme pokazala trbušnjake i svojom figurom oduševila pjevača: 'Ljepotice!'

Plesačica Tina Walme pokazala trbušnjake i svojom figurom oduševila pjevača: 'Ljepotice!'
4

Na fotografiji koju je objavila na društvenoj mreži Instagram, Tina je pozirala u crnom topiću koji je istakao njezine trbušnjake, a brojni pratitelji pisali su joj komplimente ispod objave

Tina Walme (29) već duže vrijeme slovi kao najseksi hrvatska plesačica, a laskavu titulu 'obranila' je i svojom objavom na društvenoj mreži Instagram.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Naime, plesačica se na Instagramu oglasila prvi put ove godine i obradovala pratitelje, kojima je, sudeći prema komentarima, jako nedostajala.

- Prvi post ove godine. Toliko ima posla da mi se čini da živim u dvorani - napisala je u opisu ispod fotografije na kojoj pozira u minijaturnom crnom topiću.

U fokusu su se našli njezini trbušnjaci koji su oduševili njezine obožavatelje, ali i miljenika svih žena Marija Rotha (40), iz popularne grupe Vigor.

- Ljepotica draga - napisao je pjevač koji je s Tinom imao priliku surađivati u showu Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato'.

'Ljepoto, ljepoto, predivna si', 'Boginjo', 'Prelijepo izgledaš', 'Prekrasna si', 'Prezgodna si' - složili su se i drugi njezini pratitelji s Rothom koji su joj osim brojnih komplimenata ispod fotografije ostavili i brojna srca i zaljubljene emotikone.

POGLEDAJTE VIDEO: ZVIJEZDE VRIŠTE S TINOM WALME