Show

Komentari 10

Plus size manekenka Ashley Graham gola slavi žensko tijelo: 'Volite sebe ovakvi kakvi jeste'

Plus size manekenka Ashley Graham gola slavi žensko tijelo: 'Volite sebe ovakvi kakvi jeste'

Ashley je svjetski poznata manekenka koja na svom Instagram profilu često objavljuje fotke kojima poručuje ženama da vole sebe baš onakve kakve jesu. Podijelila je niz fotki žena i sebe pa dodala: 'Volite sebe'

Plus size manekenka Ashley Graham (33) podijelila je fotku na kojoj je gola, uz niz fotografija ostalih žena koje svoje nesavršenosti ponosno nose. 

- Recite si svaki dan: Volim se - napisala je uz fotku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na fotki nosi zlatni nakit, a grudi je prekrila koljenima. Nije našminkana, a strije, celulit i vene nisu ispeglani.

Uz fotografiju je napisala:

- Kako vrijeme postaje toplije, znam da se puno ljudi ustručava nošenja ljetne odjeće i pokazivanja više kože. Nadam se da vas ove fotografije na kojima sam označena s toliko lijepih tijela motiviraju da volite kožu u kojoj se nalazite. Vjeruj mi kad kažem da je tvoje tijelo lijepo i znam da je lako reći sebi slagati da nisi dovoljno dobra, dovoljno mršava, dovoljno seksi, dovoljno savršena da nosiš majicu bez rukava ili bikini, ali vani je vruće. Ne dopustite da vas vaš um spriječi u tome da u potpunosti uživate u svom životu.

Fotka je prikupila više pola milijuna lajkova, a fanove je ponovno oduševila:

- Volim te, hvala ti puno na ovom postu! 

- Ovog ljeta počinjem nositi topiće. Nije me briga više i dosta mi je ograničavati sama sebe zbog straha. - pratitelje je potaknula na hrabrost.