Obavijesti

Show

Komentari 1

Pobjednik ide doma s 200.000 kn: Sjećate li se Melkiora? Evo kada i gdje ga opet gledamo

Pobjednik ide doma s 200.000 kn: Sjećate li se Melkiora? Evo kada i gdje ga opet gledamo
3

Nakon šest audicijskih izazova, samo pedesetak kandidata dobit će priliku kuhati u sljedećem krugu natjecanja. Oni koji se u tome pokažu najbolji dobit će priliku odabrati u čijem timu od tri člana žirija žele biti

VIDEO

Ove jeseni se na Novu TV vraća popularni MasterChef, emisija u kojoj kandidati pomiču svoje granice i gore od želje za učenjem i napredovanjem u kuhanju. Nova emisija, ovaj put, dolazi u novom, još zabavnijem ruhu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:19

U žiriju MasterChefa gledat ćemo i u ovoj sezoni Stjepana Vukadina, Damira Tomljanovića i Melkiora Bašića. Svojim znanjem i iskustvom članovi žirija i moderatori novih 60 zabavnih emisija doprinijet će podizanju znanja o kulinarstvu, kako kod samih kandidata, tako i kod gledatelja.

Žiri najavljuje teže i zahtjevnije izazove u nadolazećoj sezoni, tako da sudeći po tome, očekuje nas uzbudljivi i napeti novi nastavci. 

Potraga za najboljim kuharom ili kuharicom je započela, a gledatelji će vrlo brzo  imati priliku vidjeti tko je sve svoju strast prema kuhanju i gastronomiji odlučio pokazati ispred iskusnih chefova, ali i ispred televizijskih kamera.

Ljubav i strast prema kuhanju zajednička je poveznica svih kandidata, a u ovoj sezoni očekuju ih brojni izazovi. Ove sezone u show su se prijavili različiti profili ljudi – od ekonomista, knjigovođa, studenata, poduzetnika, glazbenika, trgovaca, građevinara, do profesora i umjetnika. Ipak, svima im je zajednička ljubav prema kuhanju.

Kandidati koji se prijave morati će svoje znanje prvo pokazati kroz šest audicijskih emisija, a samo oni kojima je žiri dao prolaz i uručio bijelu MasterChef pregaču, dobit će priliku za opstanak u ovom kulinarskom natjecanju.

Chef Vukadin iz 'Masterchefa': Izazovno je jako, snagu mi daju sin Gabriel i supruga Katarina
Chef Vukadin iz 'Masterchefa':  Izazovno je jako, snagu mi daju sin Gabriel i supruga Katarina

Nakon šest audicijskih izazova, samo pedesetak kandidata dobit će priliku kuhati u sljedećem krugu natjecanja. Oni koji se u tome pokažu najbolji dobit će priliku odabrati u čijem timu od tri člana žirija žele biti. Svaki član žirija može u svom timu imati po osam kandidata, te će u ovom uzbudljivom krugu natjecanja samo 24 kandidata biti odabrano za daljnje natjecanje i posljednju eliminacijsku fazu prije ulaska u MasterChef kuhinju.

U posljednjem eliminacijskom izazovu 'Slijedi šefa', timovi će dobiti priliku usvojiti nove vještine i znanja od svojih mentora, prateći svaki korak prema fazama pripreme autorskog jela mentora, a oni najmanje uspješni ulaze u eliminacije gdje će se borit za povratak u tim i time za ulazak u TOP 21 najboljih.

Najbolji od najboljih preselit će potom i u MasterChef vilu u kojoj će međusobno dijeliti svoja kulinarska iskustva, životne priče i pripremati se za sljedeći izazov, i to sve do trenutka dok njihova MasterChef avantura ne završi. Pobjednik ili pobjednica sezone osvojit će 200 tisuća kuna i titulu hrvatskog MasterChefa.

Počelo snimanje nove sezone 'MasterChefa': Bijele pregače idu u ruke samo odabranima
Počelo snimanje nove sezone 'MasterChefa': Bijele pregače idu u ruke samo odabranima

Kutija iznenađenja, test kreativnosti, eliminacijski stres test, izazovi za imunitet gastrodueli u timovima, gosti kuhari i razni drugi izazovi poput testova vještina i osjetila čekaju MasterChef natjecatelje koji će morati pokazati svoju snalažljivost, kreativnost, brzinu, te svoje znanje i spretnost. Samo oni koji će uspjeti zadovoljiti zahtjevne kriterije tročlanog žirija, vrhunskih chefova, ići će do kraja. Kandidati će morati svojim trudom, radom i kulinarskom kreacijom izboriti se za opstanak u zahtjevnoj MasterChef kuhinji, potruditi se i dogurati što dalje, a samo rijetki će doći i do samog finala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'