Obavijesti

Show

Komentari 16

Pobjednik MasterChefa pokazao djevojku Gabrielu i komentirao inkriminirajući video s drogom

Pobjednik MasterChefa pokazao djevojku Gabrielu i komentirao inkriminirajući video s drogom
6

Ivan Temšić iskreno je progovorio o životnom putu, natjecanju u kulinarskom showu MasterChef, djevojci, ali i o pogreškama iz kojih je puno toga naučio

VIDEO

To je svakako bila velika životna škola, što o kužini, što o ljudima, ali i o samom sebi. Naučio sam puno, napredovao i izrastao u bolju osobu, rekao je u intervjuu za Story.hr pobjednik ovogodišnjeg MasterChefa Ivan Temšić (26) koji je nakon tri mjeseca natjecanja i izolacije u finalnom izazovu pobijedio Splićanku Goranu Milaković. Nagradu je posvetio mami kako bi bila ponosna na svog sina. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

00:19

Da je mogao birati Ivan bi, kaže, izabrao iste suparnice u polufinalu i finalu showa. Slastice su mu kroz cijelu emisiju zadavale muke, a na kraju je upravo zbog njih pobijedio. 

- Još nisam svjestan cijele situacije, ali pobjeda je svakako preslika moje požrtvovnosti, upornosti i volje - otkrio je Ivan. 

O tri mjeseca druženja s nepoznatim ljudima pobjednik MasterChefa ima samo riječi hvale. S polufinalisticom Korčulankom Željkom Beluš i finalisticom Gogom je kliknuo na samom početku, a intenzivno su se družili do kraja natjecanja te razvili veliko prijateljstvo. 

Tijekom cijelog natjecanja najteže mu je pao prvi eliminacijski izazov jer u njemu nije pokazao sve što zna. Ipak, na kraju svega je vrlo zahvalan članovima žirija, chefovima Melkioru Bašiću, Stjepanu Vukadinu i Damiru Tomljanoviću, koji su ih sve odveli 'na pravi put'. 

- Strogi, ali pravedni iz nas su izvukli maksimum za koji nismo bili ni svjesni da ga imamo. I hvala im na tome - rekao je Ivan. Osvojenih 200.000 kuna će, otkriva, uložiti u buduće poslovanje.

Pobjednik 'MasterChefa' bavio se građevinom, a onda počeo kuhati: 'Ovo je tek moj početak'
Pobjednik 'MasterChefa' bavio se građevinom, a onda počeo kuhati: 'Ovo je tek moj početak'

Krenuo s građevinom, završio u ugostiteljstvu

Naime, Temšić je do 17 godine živio u Bjelovaru u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji nakon čega se preselio u Split kako bi pohađao studij građevinarstva. 

- Sa 17 godina odlučio sam napustiti sve što znam i upustiti se u novu avanturu. Neke su svakako bile nepotrebne, ali na greškama se uči, iz vlastitih pogotovo. Nažalost, takve najviše i koštaju - objasnio je. 

Studij je nakon nekog vremena odlučio prekinuti jer ga nije mogao uskladiti s radom u ugostiteljstvu, koji je jako zavolio. 

- Ionako se nisam vidio u samostalnom poslu u uredu - rekao je Ivan. 

Procurila je sporna snimka pobjednika MasterChefa: 'Radio sam stvari koje nisu na ponos'
Procurila je sporna snimka pobjednika MasterChefa: 'Radio sam stvari koje nisu na ponos'

'Djevojka mi je prvi sudac novih kreacija u kuhinji'

Titulom pobjednika MasterChefa oduševljena je i njegova djevojka Gabriela Runjić. Nije mu zamjerila što se u jednoj epizodi zbunio i zaboravio boju njezinih očiju. Pogledajte Ivanovu fotografiju s voljenom djevojkom.

- Ispalo je smotano, ali smiješno. Imam opravdanje jer u tom trenutku fokus je bio na neuspjelom desertu i iščekivanju suda žirija. Naravno da se nije naljutila - ispričao je pa otkrio da su se on i djevojka upoznali na radnome mjestu tijekom ljetne sezone. Osvojila ga je osobnošću, smotanošću i iskrenim osmijehom, a danas je 'prvi sudac njegovih kulinarskih kreacija'. 

Za kraj, pobjednik MasterChefa osvrnuo se i na snimku gdje izgleda da šmrče bijeli prah, koja je procurila nakon njegovog pojavljivanja u showu.

- Radio sam stvari koje nikako nisu na diku i ponos, ali drago mi je što sam kroz njih prošao jer su me oblikovale u osobu koja sam trenutačno. Najviše štete napravio sam sebi i svojoj okolini i zbog toga žalim, ali prošlost je prošlost i tamo bi trebala i ostati. Neki postupci su svakako bili nepotrebni, ali smatram da me svaki od njih ojačao i opametio. Kuhinja je uvelike pridonijela odmicanju od toksične okoline u kojoj sam se nalazio  - zaključio je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao